Tab Content
  • TheCrust's Avatar
    31st August 2014, 01:02 PM
    TheCrust replied to a thread [SCCM 2012] Network drops during OSD in O/S Deployment
    I wonder if there's something in the WinPE images that causes the network stack to fault under certain conditions....? Could you still ping the IP...
    12 replies | 811 view(s)
  • TheCrust's Avatar
    31st August 2014, 12:26 PM
    Mine: 1990 (G-reg) Sierra Sapphire 2.0i GLX with over 137k on the clock. It's been in Classic Car Mart, been on BBC TV, only costs peanuts to...
    197 replies | 8280 view(s)
  • TheCrust's Avatar
    29th August 2014, 11:23 AM
    TheCrust replied to a thread [SCCM 2012] Network drops during OSD in O/S Deployment
    You know when the ping drops, does the NIC still have a valid IP address bound to it? One that will work on your LAN rather than an APIPA address.
    12 replies | 811 view(s)
  • TheCrust's Avatar
    24th August 2014, 02:39 PM
    TheCrust replied to a thread [SCCM 2012] Network drops during OSD in O/S Deployment
    We have something similar - not necessarily the same - with our new Dell 3011 AIO PCs. Our SCCM 2012 R2 build process involves PXE-booting into...
    12 replies | 811 view(s)
No More Results

Statistics


Total Posts
Total Posts
264
Posts Per Day
0.11
Total Thanks
Total Thanks
29
  • Thanked 22 Times in 15 Posts
Wiki
Total Edits
0
Pages Created
0
General Information
Last Activity
16th September 2014 02:36 PM
Join Date
19th December 2007
Referrals
0

23rd May 2014


4th March 2014


15th September 2013


14th May 2013


3rd May 2013


25th March 2013

  • 02:53 PM - Hidden

21st March 2013

  • 04:39 PM - Hidden

20th March 2013


13th March 2013


13th September 2012


2nd September 2012


7th March 2012

  • 04:21 PM - Hidden

21st February 2012


27th January 2012


6th January 2012

  • 03:31 PM - Hidden

19th December 2011