• clareq's Avatar
    29th August 2014, 06:26 PM
    clareq replied to a thread [MS Office - 2013] Outlook losing settings in Office Software
    The signature itself moves from machine to machine - it's the settings to use the signature on new mails or replies that resets every log-on.
    7 replies | 206 view(s)
  • clareq's Avatar
    29th August 2014, 05:18 PM
    clareq replied to a thread [MS Office - 2013] Outlook losing settings in Office Software
    I stay on the same machine, it's not working for me. We link to the exchange mailbox, we don't link to pst files. Office is installed on the local...
    7 replies | 206 view(s)
  • clareq's Avatar
    29th August 2014, 04:59 PM
    clareq replied to a thread [MS Office - 2013] Outlook losing settings in Office Software
    I suggested OWA, but was over ruled. As we have it, we need to make to make it work.
    7 replies | 206 view(s)
  • clareq's Avatar
    29th August 2014, 03:34 PM
    clareq started a thread [MS Office - 2013] Outlook losing settings in Office Software
    Does anyone know where Outlook stores it's user settings, or how I can retain them for users? Every time a user logs off and back on, Outlook loses...
    7 replies | 206 view(s)
  • clareq's Avatar
    29th August 2014, 03:28 PM
    clareq replied to a thread [SCCM 2012] Network drops during OSD in O/S Deployment
    Yes, it does. I can't understand what is happening with them They are built now, using the off line media option, but it's a strange one.
    10 replies | 615 view(s)
  • TechSupp's Avatar
    28th August 2014, 05:55 PM
    Any chance of a copy of that logon script to add the proxy settings? Going to have to go to IE11 at some point but we are still with 2008 R2
    7 replies | 214 view(s)
  • clareq's Avatar
    28th August 2014, 05:41 PM
    clareq replied to a thread GPP oddity in Windows Server 2012
    Fixed it - it appears a colleague loaded different drivers for this particular printer than all other identical model printers. Not sure why, but...
    7 replies | 152 view(s)
  • clareq's Avatar
    28th August 2014, 04:03 PM
    clareq replied to a thread GPP oddity in Windows Server 2012
    It took ages - there's a lot of printers, and only one not mapping. I've created a GPO with just that printer, and removed the other one, and it...
    7 replies | 152 view(s)
  • clareq's Avatar
    28th August 2014, 03:38 PM
    clareq replied to a thread GPP oddity in Windows Server 2012
    Done - I can install it manually, by searching in the directory. I've compared it's settings to a working (ie deployable) printer in the GPO, the...
    7 replies | 152 view(s)
  • clareq's Avatar
    28th August 2014, 02:59 PM
    clareq replied to a thread GPP oddity in Windows Server 2012
    I've removed and re-added that particular printer, I might create a GPP just for that one and test that.
    7 replies | 152 view(s)
  • clareq's Avatar
    28th August 2014, 02:20 PM
    clareq started a thread GPP oddity in Windows Server 2012
    I'm deploying the printers on my new domain using GPP on the computer object. I've created 2 GPOs, one for each site, and added all printers to the...
    7 replies | 152 view(s)
  • clareq's Avatar
    27th August 2014, 06:40 AM
    So am I - I've found 32bit drivers, but ideally need 64bit.
    2 replies | 862 view(s)
  • clareq's Avatar
    24th August 2014, 04:25 PM
    clareq replied to a thread [SCCM 2012] Network drops during OSD in O/S Deployment
    They were dropping the network for us without a reboot. I'd F8 and start a ping going to our SCCM server as soon as it PXE booted, and it was fine -...
    10 replies | 615 view(s)
  • clareq's Avatar
    16th August 2014, 01:29 PM
    clareq replied to a thread Random Name Picker in Links
    It gave me elsiegee40 :)
    5 replies | 727 view(s)
  • clareq's Avatar
    15th August 2014, 10:05 AM
    I'm arguing that point with him now - thanks for pointing me in the right direction.
    5 replies | 149 view(s)
  • clareq's Avatar
    15th August 2014, 09:53 AM
    My infrastructure guy says there are certificate problems in doing that. It was my first thought.
    5 replies | 149 view(s)
  • clareq's Avatar
    15th August 2014, 09:43 AM
    We have just moved to a new domain, with a new e-mail address and associated new exchange server. We now want to receive any mail sent to the old...
    5 replies | 149 view(s)
  • clareq's Avatar
    12th August 2014, 06:08 PM
    Sorry fixed - enabled Outlook anywhere, and configured Outlook to connect by http.
    2 replies | 200 view(s)
  • clareq's Avatar
    7th August 2014, 12:28 PM
    We've built a new Exchange 2013 Server. All users are on, OWA and Activsync both work without any Certificate errors. However, I am unable to connect...
    2 replies | 200 view(s)
  • clareq's Avatar
    6th August 2014, 05:46 PM
    clareq replied to a thread [SCCM 2012] Media set not prompting for next disk in O/S Deployment
    Yes, I've done all the obvious things - and as I said - it connects initially, then drops the link - I can press F8, and have a ping going and see it...
    4 replies | 293 view(s)
  • clareq's Avatar
    6th August 2014, 04:43 PM
    clareq replied to a thread [SCCM 2012] Media set not prompting for next disk in O/S Deployment
    Because the problem is with the network - although I have the correct drivers in, the link drops half way through the build, whether I PXE or CD...
    4 replies | 293 view(s)
  • clareq's Avatar
    6th August 2014, 12:40 PM
    I can't get Toshiba A9 laptops to build via PXE, so I thought I would build a media set and build them from DVD, until I get a chance to troubleshoot...
    4 replies | 293 view(s)
  • TechSupp's Avatar
    5th August 2014, 10:35 PM
    TechSupp replied to a thread Small Aircon in General Chat
    Good idea, may have to look at that as an interim option. Have got a space above the door, used to have glass in but took it out soon as we moved in...
    11 replies | 420 view(s)
  • TechSupp's Avatar
    5th August 2014, 05:53 PM
    TechSupp replied to a thread Small Aircon in General Chat
    No chance of another room, taken 10 years to get this one! They know there is an issue with heat its just what pressure can be applied to solve the...
    11 replies | 420 view(s)
  • TechSupp's Avatar
    5th August 2014, 05:07 PM
    TechSupp replied to a thread Small Aircon in General Chat
    Thanks
    11 replies | 420 view(s)
  • TechSupp's Avatar
    5th August 2014, 01:15 PM
    TechSupp replied to a thread Small Aircon in General Chat
    Thanks, that's just the info I needed. Didn't want to spend out on an air con unit if we were going to be no better off. Will have to just keep on...
    11 replies | 420 view(s)
  • clareq's Avatar
    5th August 2014, 10:50 AM
    clareq replied to a thread [SCCM 2012] Network drops during OSD in O/S Deployment
    I'm wrong. It just crashes out later. The logs show it loading the correct network card, then later, without a reboot, it looses network connection....
    10 replies | 615 view(s)
  • clareq's Avatar
    4th August 2014, 04:31 PM
    clareq replied to a thread [SCCM 2012] Network drops during OSD in O/S Deployment
    Strange. I've set the OSDComputername variable on the Unknown Computer Collection, so we are prompted for a computer name at the very start of the...
    10 replies | 615 view(s)
More Activity
About RSoP_Robbers

Basic Information


Please login or register to view this members information

Statistics


Total Posts
Total Posts
101
Posts Per Day
0.06
Albums
Total Albums
2
Total Photos
6
Total Thanks
Total Thanks
13
  • Thanked 8 Times in 8 Posts
Wiki
Total Edits
0
Pages Created
0
General Information
Last Activity
23rd September 2011 12:26 PM
Join Date
21st October 2009
Referrals
0

3 Friends

Showing Friends 1 to 3 of 3
No results to display...