Tab Content
  • penfold's Avatar
    Yesterday, 11:33 AM
    penfold replied to a thread SCCM Client issues in O/S Deployment
    SCCM 2007 R2
    12 replies | 171 view(s)
  • penfold's Avatar
    8th July 2014, 03:57 PM
    penfold replied to a thread SCCM Client issues in O/S Deployment
    I think that is the idea. I now have a strange issue that it seems some of the clients are stuck on Waiting state when trying to download the...
    12 replies | 171 view(s)
  • penfold's Avatar
    8th July 2014, 01:57 PM
    penfold replied to a thread SCCM Client issues in O/S Deployment
    Looks like removing the client and then a fresh install works.....wish I'd have done that in the first instance. Problem is now I think I've...
    12 replies | 171 view(s)
  • penfold's Avatar
    8th July 2014, 01:51 PM
    penfold replied to a thread SCCM Client issues in O/S Deployment
    Useful to know for when we upgrade. Cheers
    12 replies | 171 view(s)
  • penfold's Avatar
    8th July 2014, 01:48 PM
    penfold replied to a thread SCCM Client issues in O/S Deployment
    2007. I have manually removed the client rather than let it try a repair so I am just waiting to see what happens when it tries a fresh install. We...
    12 replies | 171 view(s)
  • penfold's Avatar
    8th July 2014, 12:40 PM
    penfold replied to a thread SCCM Client issues in O/S Deployment
    OK, this looks like a client config issue. If I go to the configuration Manager Properties and try and run A Policy cycle I get an error the actin...
    12 replies | 171 view(s)
  • penfold's Avatar
    7th July 2014, 04:17 PM
    penfold replied to a thread SCCM Client issues in O/S Deployment
    I'm also not sure that the server is working the way it should be as if I do a search for a machine under the all systems location it doesn't always...
    12 replies | 171 view(s)
  • penfold's Avatar
    7th July 2014, 04:12 PM
    penfold replied to a thread SCCM Client issues in O/S Deployment
    OK, I've been able to get an older machine (which I believe was previously working) and when I advertise some software to it I can get some feedback...
    12 replies | 171 view(s)
  • penfold's Avatar
    7th July 2014, 01:31 PM
    I am having some issues with some clients trying to deploy software. If I run a report on a collection it shows "no messages have been received"...
    12 replies | 171 view(s)
  • penfold's Avatar
    1st July 2014, 08:40 AM
    You need the same version of both x64 and x86 drivers. As others have said you can upload them from an x86 client or you may need to move over to a...
    5 replies | 448 view(s)
  • penfold's Avatar
    26th June 2014, 08:39 AM
    OK, I think I've found out how to do what I want. I've simply added the user to the security group that the Group Policy applies to and removed the...
    3 replies | 157 view(s)
  • penfold's Avatar
    26th June 2014, 08:13 AM
    Hi, We have a piece of software which needs to be installed on all computers in 1 room but restricted to only run for certain users. We have a...
    3 replies | 157 view(s)
No More Results
About penfold

Basic Information


Please login or register to view this members information

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,748
Posts Per Day
0.82
Total Thanks
Total Thanks
320
  • Thanked 258 Times in 211 Posts
Wiki
Total Edits
0
Pages Created
0
General Information
Last Activity
Today 12:59 PM
Join Date
9th September 2008
Referrals
0
Page 1 of 5 12345 LastLast

3rd June 2014

  • 09:21 AM - Deleted Posts

20th May 2014


15th May 2014


12th May 2014

  • 03:02 PM - Hidden

7th May 2014

  • 03:26 PM - Hidden
  • 12:58 PM - Hidden
  • 12:42 PM - Hidden

2nd May 2014

  • 12:38 PM - Hidden
  • 11:15 AM - Hidden

30th April 2014

  • 12:25 PM - Hidden

29th April 2014


25th April 2014

  • 12:35 PM - Hidden
  • 08:18 AM - Hidden

24th April 2014

  • 10:54 AM - Hidden

23rd April 2014

  • 03:33 PM - Hidden

15th April 2014



Page 1 of 5 12345 LastLast