Tab Content
  • ful56_uk's Avatar
    8th July 2014, 10:41 PM
    ful56_uk replied to a thread [SIMS] SIMS Summer 2014 in MIS Systems
    Reboot seemed to sort it
    117 replies | 8763 view(s)
  • ful56_uk's Avatar
    8th July 2014, 06:37 PM
    ful56_uk replied to a thread [SIMS] SIMS Summer 2014 in MIS Systems
    Anyone seen an issue where the tempdb in sql has blown up in size or is that just me?
    117 replies | 8763 view(s)
  • ful56_uk's Avatar
    7th July 2014, 09:07 AM
    ful56_uk replied to a thread Hap slow login in Home Access Plus+
    done some more testing and it is still hanging, below on ie you get a message waiting for response from domainname.com.. it does logged them in...
    23 replies | 405 view(s)
  • ful56_uk's Avatar
    4th July 2014, 02:34 PM
    ful56_uk replied to a thread Hap slow login in Home Access Plus+
    hi been doing some tests, and its intermittent on how fast the login takes, sometimes it very a long time and it spins other times it just jumps...
    23 replies | 405 view(s)
  • ful56_uk's Avatar
    3rd July 2014, 08:26 PM
    ful56_uk replied to a thread Hap slow login in Home Access Plus+
    Ok cheers, will do ill test tomorrow.
    23 replies | 405 view(s)
  • ful56_uk's Avatar
    3rd July 2014, 08:08 PM
    ful56_uk replied to a thread Hap slow login in Home Access Plus+
    Yes I get that message when logging in with ie. It's only using those URLs you said to use I was seeing this errors with the hap user
    23 replies | 405 view(s)
  • ful56_uk's Avatar
    3rd July 2014, 08:03 PM
    ful56_uk replied to a thread Hap slow login in Home Access Plus+
    Sorry Nick
    23 replies | 405 view(s)
  • ful56_uk's Avatar
    3rd July 2014, 02:10 PM
    ful56_uk replied to a thread Hap slow login in Home Access Plus+
    Yes, well i followed in the video. and the popup appears in hap tell me i have ive also check the folder on the server and confirm the...
    23 replies | 405 view(s)
  • ful56_uk's Avatar
    3rd July 2014, 01:27 PM
    ful56_uk replied to a thread Hap slow login in Home Access Plus+
    done that https://hap.domainname.com/hap/kerberos.aspx?returnurl=/hap/ if i paste it into a new tab logins a hap user if i set it as my...
    23 replies | 405 view(s)
  • ful56_uk's Avatar
    3rd July 2014, 01:07 PM
    ful56_uk replied to a thread Hap slow login in Home Access Plus+
    That Gives me a 404 error file not found if set as home page However if I paste that URL in to another tab it either logs me in as hap
    23 replies | 405 view(s)
  • ful56_uk's Avatar
    3rd July 2014, 01:00 PM
    ful56_uk replied to a thread Hap slow login in Home Access Plus+
    Thanks nick When set my home page to Https://hap.domainname.com/hap/Kerberos.aspx?returnurl=/ It takes me to the iis7 splash screen
    23 replies | 405 view(s)
  • ful56_uk's Avatar
    3rd July 2014, 12:29 PM
    ful56_uk replied to a thread Hap slow login in Home Access Plus+
    Seems to be not the live tiles. Internally using single sign on in internet explorer. This works fine but thinking maybe taking its time doing the...
    23 replies | 405 view(s)
  • ful56_uk's Avatar
    2nd July 2014, 07:16 AM
    ful56_uk replied to a thread Hap slow login in Home Access Plus+
    Cheers I'll give that a try. Did some testing this morning and found that if I disable the live tiles for email count and calendar restores login...
    23 replies | 405 view(s)
  • ful56_uk's Avatar
    1st July 2014, 09:45 PM
    ful56_uk replied to a thread Hap slow login in Home Access Plus+
    Iis server has 8gb ram 2008r2 4 processors is virtual on sad disks. Hap is the only thing on this server. It has it's own dns record under our...
    23 replies | 405 view(s)
  • ful56_uk's Avatar
    1st July 2014, 06:23 PM
    ful56_uk replied to a thread Hap slow login in Home Access Plus+
    Not just admin accounts all I think well I know staff certainly
    23 replies | 405 view(s)
  • ful56_uk's Avatar
    1st July 2014, 06:09 PM
    Hi We seem to have an issue where logging in take about 30 seconds externally and internally We use single sign on internally which works fine...
    23 replies | 405 view(s)
No More Results

1 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hi Mark,
    Thanks for posting in the RM - Server thread, if possible could you send me some contact details for your school for our HT?
    Many thanks,
    James
Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
About ful56_uk

Basic Information


Please login or register to view this members information

Statistics


Total Posts
Total Posts
554
Posts Per Day
0.24
Visitor Messages
Total Messages
1
Most Recent Message
1st October 2009 08:10 AM
Total Thanks
Total Thanks
105
  • Thanked 23 Times in 21 Posts
Wiki
Total Edits
0
Pages Created
0
General Information
Last Activity
Today 04:49 PM
Join Date
28th March 2008
Referrals
0

5th September 2013