+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Yorkshire & Humberside Grid for Learning (YHGfL) Thread, No Issues :? in Regional Broadband Consortiums (RBC); Just wondering if anyone has had any issues recently. Our LEA (Wakefield) Admin department got the cornficker virus and had ...
  1. #1
    Galway's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    1,299
    Thank Post
    9
    Thanked 300 Times in 209 Posts
    Rep Power
    99

    No Issues :?

    Just wondering if anyone has had any issues recently.

    Our LEA (Wakefield) Admin department got the cornficker virus and had to be shutdown. This caused a mild panik, with everyone assuming we were also infected. But funnily enough I DO service pack everything here and we are sound. Sophos manages to keep the beasties at bay here, and never have to touch it.

    Internets been stable ... Im begining to think its a strange and wonderful dream.

  2. #2
    danrhodes's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Wath Upon Dearne
    Posts
    1,513
    Thank Post
    157
    Thanked 181 Times in 150 Posts
    Rep Power
    67
    Where is Wakey are you Galway?

    D

  3. #3
    cookie_monster's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Derbyshire
    Posts
    4,196
    Thank Post
    392
    Thanked 278 Times in 239 Posts
    Rep Power
    74
    We had a support company bring in cornficker on a USB drive lucky we patch everything as well really. They infected the machine that they were working on as they had local admin rights, I noticed this when I viewed the DC logs and notice loads of failed logon attempts from the same IP.

    I was not pleased.

    Other than that we haven't had any problems we rarely do as we use WSUS for almost everything and NOD32.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Installation issues
    By ToastyHost in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 16
    Last Post: 14th June 2009, 03:26 PM
  2. USB Issues
    By richard.thomas in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 22nd April 2008, 10:52 AM
  3. Install Issues.
    By rob_coles in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 6
    Last Post: 2nd April 2008, 08:20 AM
  4. DNS Issues
    By FN-GM in forum Windows
    Replies: 14
    Last Post: 18th January 2008, 06:01 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •