+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Wireless Networks Thread, one server not accessable over WAN in Technical; Hi, This one puzzles me..... We have a Wireless link to another of our sites and this link has been ...
  1. #1
    Timetable's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    The North
    Posts
    38
    Thank Post
    17
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    one server not accessable over WAN

    Hi,

    This one puzzles me.....

    We have a Wireless link to another of our sites and this link has been fine for 2 months but has just started being funny, think it could be related to the power going off and on last night but maybe its not....

    There are two ruckus units that connect both sites and at present the link is up. We can access the internet over it, i can remote desktop to the servers on either side. I can access shares over it... i can ping over it....... your thinking ....AND...

    But i cannot access our sims server over it.... I can ping the server, just cant access the sims folder share.

    I can get full access and have sims working on the site that the sims server is physically at, and no problems whatsoever... just the remote site cant.

    The remote site cant access the servers shares or anything to do with that server, but fien with all other servers. I have restarted all hardware, but the fact everything works except this server prompts me to thinking i am missing somethign obvious.... any ideas?

  2. #2

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    33
    Thank Post
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    6
    What is the default gateway of the SIMS server and the machine/area you are connecting from?

    Also, are you using WAN as Wireless or, Wide Area Network (as in 2 sites via ADSL etc)[Not trying to be an ass, just wondering... ]
    Last edited by SteseD; 9th December 2011 at 12:53 PM.

  3. #3
    Timetable's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    The North
    Posts
    38
    Thank Post
    17
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Hi, thanks for the quick response, and it is a wireless link.

    FIXED

    well who would have guessed my eyes were the problem... and a faulty switch...

    The switch had the connection plugged into port 23... and the light was flashing on 21...!!!!!

    so replaced switch and all is well....

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [SIMS] Document Server not working
    By woody in forum MIS Systems
    Replies: 13
    Last Post: 28th September 2011, 02:13 PM
  2. Server not accessible error
    By bmdixon in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 21
    Last Post: 16th April 2009, 02:10 PM
  3. DNS on one client not working even server IPs set correctly
    By NetworkGeezer in forum Wireless Networks
    Replies: 6
    Last Post: 13th February 2007, 02:13 PM
  4. Moving Exchange form one server to another
    By tosca925 in forum Windows
    Replies: 10
    Last Post: 22nd November 2006, 01:49 PM
  5. Could not access the School Enterprise Manager Service?
    By wesleyw in forum Learning Network Manager
    Replies: 2
    Last Post: 21st June 2006, 03:44 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •