+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Wireless Networks Thread, Access Wizards do not work on some accounts on a RM Network in Technical; Access wizards fail to work on some students accounts. When they try to use them an invalid object error appears. ...
  1. #1

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    london
    Posts
    8
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Access Wizards do not work on some accounts on a RM Network

    Access wizards fail to work on some students accounts. When they try to use them an invalid object error appears. Some students have no problems using the wizards, the students profiles are identical.

    The Network is RM one.

    Any ideas

    Cheers

  2. #2
    meastaugh1's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    London/Hertfordshire
    Posts
    893
    Thank Post
    70
    Thanked 85 Times in 70 Posts
    Rep Power
    33

    Re: Access Wizards do not work on some accounts on a RM Network

    Try renaming/deleting the Microsoft appdata folder on one of the accounts: N:\My Setttings\Application Data\Microsoft.

  3. #3
    soapyfish's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    180
    Thank Post
    51
    Thanked 7 Times in 5 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    14
    Sorry to drag this one back up but does any one else have a solution to this ?

  4. #4

    sonofsanta's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Lincolnshire, UK
    Posts
    5,375
    Thank Post
    958
    Thanked 1,630 Times in 1,103 Posts
    Blog Entries
    47
    Rep Power
    711
    Quote Originally Posted by soapyfish View Post
    Sorry to drag this one back up but does any one else have a solution to this ?
    Been getting this again suddenly - don't know why, can't think of any Access patches recently - but clearing the users profile seems to fix the issue.

  5. #5
    soapyfish's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    180
    Thank Post
    51
    Thanked 7 Times in 5 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    14
    we have to clean the profile and reinstall access on the machine to get it working again its very frustrating. are you running an RM CC3 network ?



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 30th June 2008, 01:45 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 1st August 2007, 11:00 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 7th December 2006, 11:08 AM
  4. Moodle:Parental Access to student work
    By TechMonkey in forum Virtual Learning Platforms
    Replies: 7
    Last Post: 3rd November 2006, 08:54 PM
  5. MySQL Network access
    By _Bob_ in forum *nix
    Replies: 5
    Last Post: 6th April 2006, 02:30 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •