+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Wireless Networks Thread, Radius - Quick Question in Technical; Hi All, After finally get RADIUS working (thanks to the guide here ), I have a quick question regarding the ...
  1. #1
    Jon_boy1984's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Worcestershire
    Posts
    60
    Thank Post
    10
    Thanked 15 Times in 15 Posts
    Rep Power
    37

    Question Radius - Quick Question

    Hi All,

    After finally get RADIUS working (thanks to the guide here), I have a quick question regarding the authenication process, and it is this:

    Currently the computer does not authentic onto the wireless before the user logs on, meaning GPOs don't apply and logon scripts wont run ( I say wont, if the user hasn't logged onto the machine before it just complains the domain is not available, and they cant log in), it only connects to the wireless network AFTER the user logs on.

    Did I miss something in the guide? Is it a driver issue, I read somewhere about single-signon?!? The setup is as follows:

    Server 2003 R2 with the CA and IAS Installed,
    D-link Access Point (Testing AP, Production APs are Netgears)
    DEll Latitude D520 with a Dell Wireless 1390 WLAN mini-Card

    Thanks in advanced

  2. #2

    powdarrmonkey's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Alcester, Warwickshire
    Posts
    4,859
    Thank Post
    412
    Thanked 777 Times in 650 Posts
    Rep Power
    182
    If you didn't already, push your settings to clients using group policy and make sure 'Computer authentication with user re-authentication' is set.

    Otherwise you might just have a slow AP or adaptor and need to set 'wait for the network when applying policies'.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Quick RDP question
    By m1ddy in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 16th September 2009, 10:03 AM
  2. quick pgbackground question
    By mossj in forum EduGeek Joomla 1.5 Package
    Replies: 3
    Last Post: 7th January 2009, 07:34 PM
  3. Quick question
    By chrbb in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 2
    Last Post: 4th May 2008, 01:40 PM
  4. Quick question
    By Elky in forum General Chat
    Replies: 1
    Last Post: 29th June 2007, 11:14 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •