+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Wireless Networks Thread, OpenVPN connection dropping on server in Technical; Good morning all, I've got a problem that is driving me nuts.... I've got an openVPN connection setup on the ...
  1. #1

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    West Sussex
    Posts
    255
    Thank Post
    33
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Rep Power
    15

    OpenVPN connection dropping on server

    Good morning all,

    I've got a problem that is driving me nuts....

    I've got an openVPN connection setup on the server using UDP 1194 for Sims learning gateway. It worked fine for about a week but now randomly drops connection every minute or so meaning SLG won't work.

    I've tried running the openvpn connection on my XP desktop and it runs perfectly without the connection failing.

    On the openvpnGUI log it comes up with the following message about timeout

    Wed May 13 10:04:25 2009 [server] Inactivity timeout (--ping-restart), restarting

    Any ideas please???

  2. #2

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    12,968
    Thank Post
    587
    Thanked 1,496 Times in 1,342 Posts
    Rep Power
    398

  3. #3

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Chelmsford
    Posts
    115
    Thank Post
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    18
    Quote Originally Posted by IT_Man_Dan View Post
    Good morning all,

    I've got a problem that is driving me nuts....

    I've got an openVPN connection setup on the server using UDP 1194 for Sims learning gateway. It worked fine for about a week but now randomly drops connection every minute or so meaning SLG won't work.

    I've tried running the openvpn connection on my XP desktop and it runs perfectly without the connection failing.

    On the openvpnGUI log it comes up with the following message about timeout

    Wed May 13 10:04:25 2009 [server] Inactivity timeout (--ping-restart), restarting

    Any ideas please???
    Has this been resolved yet as we have this problem? Thanks

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. 2008 Server remote app & rdp dropping
    By garym2000 in forum Windows Server 2008
    Replies: 2
    Last Post: 11th November 2008, 11:40 AM
  2. Connection dropping for a split second to ESX Host when in VI Client
    By fox1977 in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 2
    Last Post: 10th October 2008, 06:21 PM
  3. Wireless connection to server
    By chalkwellstu in forum Windows
    Replies: 19
    Last Post: 12th September 2008, 01:08 PM
  4. Laptops dropping wireless connection at log on
    By Dragon in forum Wireless Networks
    Replies: 13
    Last Post: 26th March 2008, 10:58 AM
  5. Virtual Server 2005 R2 kills server network connection
    By ajbritton in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 0
    Last Post: 31st August 2006, 06:19 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •