+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Wireless Networks Thread, Symantec Ghost 8.3 Suite in Technical; Hi, I have just installed the Symantec Ghost 8.3 server and Done remote client install for all the clients on ...
  1. #1
    Steven's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Morecambe
    Posts
    114
    Thank Post
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Symantec Ghost 8.3 Suite

    Hi, I have just installed the Symantec Ghost 8.3 server and Done remote client install for all the clients on the domain all is working fine, then when i send a request to make the image from the server to the client it restarts the pc and then says: starting pc dos and then restarts and boots back into windows after all that it fails and then i view the log and it says this: To Virtual Partition Failed. Any Ideas on what to do Thanks Steven.

  2. #2

    localzuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minehead
    Posts
    18,142
    Thank Post
    522
    Thanked 2,550 Times in 1,979 Posts
    Blog Entries
    24
    Rep Power
    877
    Have you got the correct driver set up for the machine in ghost? I don't know how it's done in 8.3, as I use solution suite 2, but in the version I use, you have to check the details of the machine in the console and ensure that the driver set for the NIC of the machine is the correct one.

  3. #3
    mullet_man's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Oldham
    Posts
    732
    Thank Post
    34
    Thanked 46 Times in 45 Posts
    Rep Power
    27
    Yep make sure you select the correct network card driver for the PC/PCs you wanna ghost.

    Ghost has a bunch of pre loaded drivers, so hopefully its listed. When you select the correct driver, try the ghost session again and it should work no problems.

  4. #4
    Steven's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Morecambe
    Posts
    114
    Thank Post
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Thanks

    Thanks for the help, Sorted the problem now it was set to a universal network driver all good Thanks Steven...

  5. #5

    localzuk's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minehead
    Posts
    18,142
    Thank Post
    522
    Thanked 2,550 Times in 1,979 Posts
    Blog Entries
    24
    Rep Power
    877
    Quote Originally Posted by Steven View Post
    Thanks for the help, Sorted the problem now it was set to a universal network driver all good Thanks Steven...
    You can always make use of the thanks button...

  6. Thanks to localzuk from:

    laserblazer (21st September 2008)

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Symantec Ghost Licencing
    By ranj in forum Windows
    Replies: 18
    Last Post: 5th November 2008, 10:08 AM
  2. Symantec Ghost Solution Suite License HELP!!!
    By jamin100 in forum Wireless Networks
    Replies: 5
    Last Post: 4th June 2008, 07:20 AM
  3. Symantec Ghost Problem
    By JimStokes in forum Network and Classroom Management
    Replies: 9
    Last Post: 5th February 2008, 05:20 PM
  4. Symantec Ghost Solution Suite 2.0
    By mrforgetful in forum Wireless Networks
    Replies: 3
    Last Post: 22nd March 2007, 03:01 PM
  5. Symantec Ghost Solution Suite
    By josh.coombs in forum Windows
    Replies: 7
    Last Post: 8th December 2006, 10:35 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •