+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Wireless Networks Thread, OWA Authentication Problems HELP!! in Technical; Hi All! Im having huge problems today (and y.day!) with OWA, its exchange 2000 through ISA server 2000, right when ...
  1. #1
    mmoseley's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Birmingham
    Posts
    752
    Thank Post
    109
    Thanked 105 Times in 80 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    44

    OWA Authentication Problems HELP!!

    Hi All!

    Im having huge problems today (and y.day!) with OWA, its exchange 2000 through ISA server 2000, right when i go to the right address www.***.co.uk/exchange it gives me the logon dialog but when i type my credentials it jst comes back and then gives me access denied error!

    Ive googled it to no avail! I think it could be ISA? Anybody got any pointers??

    Ta Very Much!

    Mart

  2. #2


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,691
    Thank Post
    352
    Thanked 796 Times in 715 Posts
    Rep Power
    347
    Tried prefixing the username with the domain just incase?

    Tried other accounts?

  3. #3
    mmoseley's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Birmingham
    Posts
    752
    Thank Post
    109
    Thanked 105 Times in 80 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    44
    OK I do the DOMAINNAME\*USERNAME* anyway, this is what i get, looks like a windows validation dialog, then once ive got through that i get the proper www.***.co.uk/exchange authentication dialog which the gets me on my email, but this box appears about 3-4 times and then im on my email! :S

    If that helps!
    Attached Images Attached Images

  4. #4

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11,172
    Thank Post
    868
    Thanked 2,699 Times in 2,288 Posts
    Blog Entries
    11
    Rep Power
    772
    It looks to be using Windows integrated authentication, it might be an idea to try and switch OWA over to forms based authentication which should be handled better by the ISA server (2000 was quite nasty compared to the later versions).

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. IIS Problems with authentication
    By gibbo_ap in forum Web Development
    Replies: 0
    Last Post: 7th May 2008, 11:25 AM
  2. OWA down
    By Ryan in forum Windows
    Replies: 19
    Last Post: 7th March 2008, 02:27 PM
  3. OWA not working :(
    By FN-GM in forum Windows
    Replies: 10
    Last Post: 29th December 2007, 07:08 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 30th July 2007, 08:49 AM
  5. Exchange 2003 Authentication Problems
    By paul in forum Windows
    Replies: 13
    Last Post: 24th May 2006, 06:23 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •