+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Wireless Networks Thread, Netpilot in Technical; We have a couple of enterprise Netpilots We have slow INTERNET we have ping response all over the place when ...
  1. #1

    Join Date
    May 2008
    Location
    York
    Posts
    515
    Thank Post
    22
    Thanked 48 Times in 45 Posts
    Rep Power
    24

    Netpilot

    We have a couple of enterprise Netpilots
    We have slow INTERNET
    we have ping response all over the place when pinging Netpilots
    we have constant <1ms pings to our servers


    if anyone has a Netpilots could they try above test and let us know result

    hopefully we can narrow it down


    p.s We blamed the kids for slow INTERNET but have no broken up for summer so only 4 people in using computers. Ideas welcomed

  2. #2

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,344
    Thank Post
    624
    Thanked 1,584 Times in 1,421 Posts
    Rep Power
    414
    Have you done something like speedtest.net?

    Ben

  3. #3

    Join Date
    May 2008
    Location
    York
    Posts
    515
    Thank Post
    22
    Thanked 48 Times in 45 Posts
    Rep Power
    24

    Lan traffic

    The problem is on the LAN side
    Wan is fine have tested that on a laptop plugged in direct
    getting 9mb which is normal

  4. #4

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    13,344
    Thank Post
    624
    Thanked 1,584 Times in 1,421 Posts
    Rep Power
    414
    Ok would have been a good idea to put that in your first post then.

    What does speedtest give when going through the netpilots then?

    Ben

  5. #5

    Join Date
    May 2008
    Location
    York
    Posts
    515
    Thank Post
    22
    Thanked 48 Times in 45 Posts
    Rep Power
    24
    Speed tests are no good as Netpilots caches them first see link
    http://www.speedtest.net/result/297350554.png
    I am more interested in the answer to ping test request so i can rule it in or out of the problem. But need a Netpilots user with a school network attached to compare with. This may be normal. My suspicion is we have a machine on our network flooding port with packets I am looking at packet captures also just interested to know other peoples experience on this.

SHARE:
+ Post New Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •