+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Wireless Networks Thread, classroombookings (crbs) install problem in Technical; I know I'm probably missing something very basic but I've done the pre-requisite stuff like creating the database and all ...
  1. #1

    MK-2's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Nottingham
    Posts
    3,237
    Thank Post
    149
    Thanked 581 Times in 307 Posts
    Blog Entries
    8
    Rep Power
    200

    classroombookings (crbs) install problem

    I know I'm probably missing something very basic but I've done the pre-requisite stuff like creating the database and all that.
    I edited the two php files and updated the paths correctly, yet when I go to http://myip/crbs as instructed in the manual, i get:

    Not Found
    The requested URL /classroombookings/install was not found on this server.

    ive made sure all references point to /classroombookings/
    What am I doing wrong?
    This is on a LAMP Ubuntu test server

  2. #2

    webman's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    North East England
    Posts
    8,412
    Thank Post
    642
    Thanked 963 Times in 663 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    326
    Hi MK-2

    If you've installed it in the directory /crbs/ then you need to make sure that base_url in the config.php file reflects this - the actual URL that it will be access by.

  3. #3

    MK-2's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Nottingham
    Posts
    3,237
    Thank Post
    149
    Thanked 581 Times in 307 Posts
    Blog Entries
    8
    Rep Power
    200
    ignore me, i'd forgotten to comment out the other config page that says if you are using htaccess. sorry mate, me overlooking something again.

    thanks for the help
    Last edited by MK-2; 11th April 2008 at 11:08 AM. Reason: me being stupid

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Classroombookings
    By kestrel1 in forum Network and Classroom Management
    Replies: 17
    Last Post: 22nd November 2013, 04:03 PM
  2. Listos install problem
    By dezt in forum Educational Software
    Replies: 1
    Last Post: 30th September 2009, 04:40 PM
  3. FMS Install
    By Craig_W in forum MIS Systems
    Replies: 27
    Last Post: 22nd May 2008, 03:31 PM
  4. Problem with GPO after install
    By katem in forum Learning Network Manager
    Replies: 6
    Last Post: 28th November 2007, 03:31 PM
  5. Joomla Install problem
    By AndyCope in forum EduGeek Joomla 1.0 Package
    Replies: 6
    Last Post: 26th November 2007, 08:59 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •