+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Wireless Networks Thread, HELP! Lightspeed connection issues - Ruckus in Technical; Hi Has anyone had any problems any registering ipads via Lightspeed through Ruckus? Lightspeed is not picking up the identity ...
  1. #1

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    cheshire
    Posts
    23
    Thank Post
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    HELP! Lightspeed connection issues - Ruckus

    Hi

    Has anyone had any problems any registering ipads via Lightspeed through Ruckus?

    Lightspeed is not picking up the identity of the ipad, just GUID. We have checked with the local authority and lightspeed but they are saying it is an internal issue.

    Any ideas?

    Many thanks

    Kathy

  2. #2
    Eappariello's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    London
    Posts
    72
    Thank Post
    41
    Thanked 16 Times in 14 Posts
    Rep Power
    17
    Hi Kathy,

    Sounds like the Apple Push Notification Ports are not open or reachable.
    As a test see if you can telnet to the below ports

    gateway.push.apple.com : port 2195
    1-courier.push.apple.com : port 5223

    Yu should get a response like the one below.

    Connecting to 1-courier.push.apple.com:5223
    Connected.

  3. #3
    browolf's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Mars
    Posts
    1,497
    Thank Post
    101
    Thanked 84 Times in 71 Posts
    Blog Entries
    46
    Rep Power
    37
    I have the exact same problem except its occurring within our isa server proxy . the telnet thing works. It's the last part of process that fails.

    the connection error that occurs is "995 The I/O operation has been aborted because of either a thread exit or an application request". I'm updating the isa server in case that magically fixes it.

  4. #4

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi All,

    browolf - did you get anywhere with this my ISA is doing the same thing and after hours of trying i still cant find a fix - any ideas anyone ?

  5. #5
    browolf's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Mars
    Posts
    1,497
    Thank Post
    101
    Thanked 84 Times in 71 Posts
    Blog Entries
    46
    Rep Power
    37
    For anyone else reading this thread, the main thing we did that helped fix the problem was changing the default gateway in dhcp to point at the isa server!

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Connection issue, help wanted
    By EdWhittaker in forum London Grid for Learning (LGfL)
    Replies: 19
    Last Post: 22nd December 2010, 04:06 PM
  2. Home Folder Connection Issue
    By jmair in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 1
    Last Post: 21st May 2009, 07:05 PM
  3. Netsupport Connection Issue
    By georgebush in forum Network and Classroom Management
    Replies: 1
    Last Post: 31st March 2009, 09:37 AM
  4. USB TO SERIAL CONNECTION ISSUE!!!
    By dtakias in forum Windows
    Replies: 17
    Last Post: 18th February 2008, 04:31 PM
  5. Replies: 10
    Last Post: 25th October 2007, 12:42 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •