+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Wireless Networks Thread, Cisco 1240AG + HP IPAQ 2490B = Connection problems in Technical; To accompany our move to SIMS.NET and Lesson Monitor, SLT want PE to have PDA's for registering students in awkward ...
  1. #1
    Paid_Peanuts's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    South Yorkshire
    Posts
    232
    Thank Post
    11
    Thanked 13 Times in 12 Posts
    Rep Power
    17

    Cisco 1240AG + HP IPAQ 2490B = Connection problems

    To accompany our move to SIMS.NET and Lesson Monitor, SLT want PE to have PDA's for registering students in awkward places...

    We have purchased some Cisco 1240AG wireless access points and HP IPAQ 2490b PDA's to do the registrations with.
    I got hold of this kit after a recommendation form another NM that had it working.
    However i cannot get the PDA's to associate with the AP, I can get laptops to work fine no problems.
    I am trying it first of all with open authentication with a simple 120 bit WEP key to no avail. On the PDA it finds the SSID and trys to connect but doesn’t and just says 'Available' on the PDA.
    The PDA connects fine using a WPA key to one of our other Netgear AP's - ruling out a faulty PDA.

    Is there a setting on the AP of the PDA that anyone knows of to enable them to talk to each other?

  2. #2

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,232
    Thank Post
    894
    Thanked 1,780 Times in 1,534 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    462

    Re: Cisco 1240AG + HP IPAQ 2490B = Connection problems

    Try re-setting the factory settings on the AP and start again. What software is the PDA running on?

  3. #3
    Paid_Peanuts's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    South Yorkshire
    Posts
    232
    Thank Post
    11
    Thanked 13 Times in 12 Posts
    Rep Power
    17

    Re: Cisco 1240AG + HP IPAQ 2490B = Connection problems

    AP has been completely reset with testing various aspects.
    PDA is running Windows Mobile Version 5.0

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Second life connection problems
    By adicken in forum How do you do....it?
    Replies: 0
    Last Post: 12th December 2007, 01:06 PM
  2. WSUS 3 - Client connection problems
    By Aeropars in forum Windows
    Replies: 15
    Last Post: 7th December 2007, 02:57 PM
  3. Strange connection problems
    By richard in forum Wireless Networks
    Replies: 14
    Last Post: 29th August 2007, 08:32 PM
  4. Problems access Cisco device manager
    By timbo343 in forum Hardware
    Replies: 11
    Last Post: 12th March 2007, 12:57 PM
  5. Problems with IE7 loosing connection.
    By Kyle in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 3rd March 2007, 03:49 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •