+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
Wired Networks Thread, 3com 5500-ei PWR web interface issue in Technical; nope........
  1. #16
    MicrosoftTechy's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    78
    Thank Post
    1
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    10
    nope.....

  2. #17
    oxide54's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    798
    Thank Post
    51
    Thanked 55 Times in 54 Posts
    Rep Power
    22
    Quote Originally Posted by CyberNerd View Post
    you might need to go back into system-config mode

    system-view (not being pedantic, just help jack_

  3. #18


    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    8,202
    Thank Post
    442
    Thanked 1,032 Times in 812 Posts
    Rep Power
    339
    running out of ideas. could you copy a working config onto the switch?

  4. #19
    oxide54's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    798
    Thank Post
    51
    Thanked 55 Times in 54 Posts
    Rep Power
    22
    Quote Originally Posted by CyberNerd View Post
    mine says:


    [5500G-EI]display local-user
    0 The contents of local user admin:
    State: Active ServiceType Mask: TSC
    Idle-cut: Disable
    Access-limit: Disable Current AccessNum: 1
    Bind location: Disable
    Vlan ID: Disable
    Authorization VLAN: Disable
    MAC address: Disable
    Password-Aging: Disable
    Password-Length: Disable
    Password-Composition: Enable 1 type(s), 1 character(s) per type
    User Privilege: 3

    but it looks like yur admin user has no privileges.

    so into system-config mode

    Code:
    sys
    then do

    Code:
     local-user admin
    
    level 3
    
    quit 
    
    save
    then see if that gives the user the correct rights
    TSC and level 3 did the trick

  5. #20


    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    8,202
    Thank Post
    442
    Thanked 1,032 Times in 812 Posts
    Rep Power
    339
    cool

  6. #21
    MicrosoftTechy's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    78
    Thank Post
    1
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    10
    is there a easy way to reset the password @CyberNerd?

  7. #22


    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    8,202
    Thank Post
    442
    Thanked 1,032 Times in 812 Posts
    Rep Power
    339
    in system view
    local-user admin
    password simple XXXX
    service-type ssh telnet terminal
    level 3

  8. #23
    morganw's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Cambridge
    Posts
    816
    Thank Post
    46
    Thanked 132 Times in 126 Posts
    Rep Power
    39
    I've seen 3COM stuff fail to login on the web interface because the time is not set incorrectly on the switch, or on the device you are running the browser on.

  9. #24
    MicrosoftTechy's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    78
    Thank Post
    1
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    10
    @CyberNerd Thanks for that! ive documented the password now!!

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Setting up Citrix XenApp Web Interface 403 error issue
    By localzuk in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 0
    Last Post: 30th June 2011, 09:28 AM
  2. HP Printer web-interface over HTTPS
    By contink in forum Hardware
    Replies: 8
    Last Post: 29th April 2008, 09:06 PM
  3. Outlook Web Access issue
    By JAW$ in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 19th March 2008, 02:32 PM
  4. Viglen Network and remote printer interfaces issue
    By PrimaryTech in forum Wireless Networks
    Replies: 3
    Last Post: 17th October 2006, 12:14 PM
  5. VMWare web interface address
    By Dos_Box in forum Thin Client and Virtual Machines
    Replies: 2
    Last Post: 6th April 2006, 10:26 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •