Poll: Do you find this tool useful?

+ Post New Thread
Page 16 of 21 FirstFirst ... 6121314151617181920 ... LastLast
Results 226 to 240 of 311
Wired Networks Thread, My Little Server Monitor in Technical; Many thanks for the help, I only installed it today and for what effort it took to implement is a ...
  1. #226
    Galway's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    1,463
    Thank Post
    9
    Thanked 345 Times in 238 Posts
    Rep Power
    107
    Many thanks for the help, I only installed it today and for what effort it took to implement is a fantasic resource.

    I didnt try to delete it empty, thinking about it that would make sence, and will try what you suggested in the morning but suspect you are spot on.

    Recomendations if I may.

    I notification that the error is noted and being looked into would halt the phone calls asking me if im aware of the outage would be good.

    The ability to add a website like bbc.co.uk to be pinged to verify a working internet would be cool, since I added a default gateway ping test, and so hope I can do this but I have not tried yet.

    A notification box would be nice, to display a daily message. Like PrinterX is offline, please turn it on!!

    Keep up the good work, its a fantasic tool. Im tempted to try your helpdesk


    doh .. just thought I can add the BBC ip address to be pinged. Why didnt I try that when I setup the default gateway ping? I need a drink.
    Last edited by Galway; 17th December 2009 at 07:37 PM. Reason: Fingers faster than brain ...

  2. Thanks to Galway from:

    ICTNUT (18th December 2009)

  3. #227
    ICTNUT's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Hereford
    Posts
    1,419
    Thank Post
    196
    Thanked 249 Times in 122 Posts
    Rep Power
    63
    Quote Originally Posted by Galway View Post
    Many thanks for the help, I only installed it today and for what effort it took to implement is a fantasic resource.

    I didnt try to delete it empty, thinking about it that would make sence, and will try what you suggested in the morning but suspect you are spot on.

    Recomendations if I may.

    I notification that the error is noted and being looked into would halt the phone calls asking me if im aware of the outage would be good.

    The ability to add a website like bbc.co.uk to be pinged to verify a working internet would be cool, since I added a default gateway ping test, and so hope I can do this but I have not tried yet.

    A notification box would be nice, to display a daily message. Like PrinterX is offline, please turn it on!!

    Keep up the good work, its a fantasic tool. Im tempted to try your helpdesk


    doh .. just thought I can add the BBC ip address to be pinged. Why didnt I try that when I setup the default gateway ping? I need a drink.
    Many thanks for your feedback, much apreciated.

  4. #228
    Galway's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    West Yorkshire
    Posts
    1,463
    Thank Post
    9
    Thanked 345 Times in 238 Posts
    Rep Power
    107
    Well, I managed to delete the groups when it was empty.

    But ... im using IE8 with the site trusted, and everytime I create a new group its called undefined no matter what I try to name it.

  5. #229
    ICTNUT's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Hereford
    Posts
    1,419
    Thank Post
    196
    Thanked 249 Times in 122 Posts
    Rep Power
    63
    Well, I managed to delete the groups when it was empty.
    Yes that is correct you can only delete a group once it has no items connected to it, we put that in so you could not accidentally delete a full group.

    But ... im using IE8 with the site trusted, and everytime I create a new group its called undefined no matter what I try to name it.
    Is it possible that you could try it in firefox just want to make sure it is not your site setup that is the issue here.

  6. #230
    IanT's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    @ the back of my server racks farting.....
    Posts
    1,893
    Thank Post
    2
    Thanked 118 Times in 109 Posts
    Rep Power
    60
    Thats odd, im just trying to set this up clean and im getting HTTP 400 BAD REQUEST

  7. #231
    IanT's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    @ the back of my server racks farting.....
    Posts
    1,893
    Thank Post
    2
    Thanked 118 Times in 109 Posts
    Rep Power
    60
    this is starting to drive me mad! I've had previous versions working fine! but I just cant get this to work now!

    404 errors now!

    Update: I just installed this PERFECT on my 2008 box at home........

    Working NOW
    Last edited by IanT; 19th December 2009 at 11:39 PM.

  8. #232
    ICTNUT's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Hereford
    Posts
    1,419
    Thank Post
    196
    Thanked 249 Times in 122 Posts
    Rep Power
    63
    Quote Originally Posted by IanT View Post
    this is starting to drive me mad! I've had previous versions working fine! but I just cant get this to work now!

    404 errors now!

    Update: I just installed this PERFECT on my 2008 box at home........

    Working NOW
    Great to see you got it working, what was the problem?

    I should have a full 2008/IIS7 install guide ready at some point today for those of you wanting to go this route

  9. #233
    IanT's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    @ the back of my server racks farting.....
    Posts
    1,893
    Thank Post
    2
    Thanked 118 Times in 109 Posts
    Rep Power
    60
    Im now getting:

    Active Server Pages error 'ASP 0126'

    Include file not found

    /status/incs/db_connect.asp, line 24

    The include file '/incs/settings.asp' was not found.

  10. #234
    ICTNUT's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Hereford
    Posts
    1,419
    Thank Post
    196
    Thanked 249 Times in 122 Posts
    Rep Power
    63
    Quote Originally Posted by IanT View Post
    Im now getting:

    Active Server Pages error 'ASP 0126'

    Include file not found

    /status/incs/db_connect.asp, line 24

    The include file '/incs/settings.asp' was not found.
    I'm guessing you have not set the site up as a dedicated site but as a folder off of an exisiting site.

    SmartMonitor is designed to be run as its own site not as a subdirectory or sub folder of an already setup website.

  11. #235
    IanT's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    @ the back of my server racks farting.....
    Posts
    1,893
    Thank Post
    2
    Thanked 118 Times in 109 Posts
    Rep Power
    60
    Moved it into its own Website folder in IIS, try and get to the site on that server http://localhost or via its DNS name...........NOTHING, doesnt load nothing

  12. #236
    ICTNUT's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Hereford
    Posts
    1,419
    Thank Post
    196
    Thanked 249 Times in 122 Posts
    Rep Power
    63
    Quote Originally Posted by IanT View Post
    Moved it into its own Website folder in IIS, try and get to the site on that server http://localhost or via its DNS name...........NOTHING, doesnt load nothing
    What do you have for that site under Bindings in IIS?

    Right Click the site -> Edit Bindings

  13. #237
    IanT's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    @ the back of my server racks farting.....
    Posts
    1,893
    Thank Post
    2
    Thanked 118 Times in 109 Posts
    Rep Power
    60
    Home one is okay, no problems.........

    Im on about this one at work, IIS7 on a 2003 box

  14. #238
    ICTNUT's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Hereford
    Posts
    1,419
    Thank Post
    196
    Thanked 249 Times in 122 Posts
    Rep Power
    63
    Quote Originally Posted by IanT View Post
    Home one is okay, no problems.........

    Im on about this one at work, IIS7 on a 2003 box
    I take it you mean IIS6 on server 2003.

    First have you followed the install instructions found here: Installing OP SmartMonitor (Windows Server 2003 / IIS 6)

    What host header did you provide for the site you created and what DNS record did you add?

  15. #239
    mullet_man's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Oldham
    Posts
    740
    Thank Post
    35
    Thanked 48 Times in 46 Posts
    Rep Power
    28
    Hi ICTNUT,

    Am just starting to re-add my devices to the system, servers seem to be monitored fine, but I am adding printers, and devices I know are up and being shown as Warning, I have added a Ping sensor to the item, it seems in the overview Tab, the recent items I have added don't seem to be showing.

    Any ideas?

  16. #240
    mullet_man's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Oldham
    Posts
    740
    Thank Post
    35
    Thanked 48 Times in 46 Posts
    Rep Power
    28
    Ignore that, they seem to be working now.

    Probably my impatience, but I did I the items yesterday.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Performance Monitor showing a stressed Server!
    By FragglePete in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 3
    Last Post: 5th May 2009, 04:35 PM
  2. Monitor HP DL380 Hard drives on ESX Server
    By techie08 in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 30th April 2009, 12:07 PM
  3. 19'' - 22'' Monitor
    By featured_spectre in forum Our Advertisers
    Replies: 2
    Last Post: 31st March 2009, 12:53 PM
  4. HP Monitor
    By Reaper in forum Hardware
    Replies: 10
    Last Post: 8th February 2009, 03:21 PM
  5. Free SQL Server Monitor
    By ICTNUT in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 8th August 2008, 05:04 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •