+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Windows Thread, CC4 - Unable to edit Registry Policies in Technical; Afternoon all, Has anyone had an isssue in the past with CC4 regarding not being able to edit Registry Policies ...
  1. #1
    Sam_Brown's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Northampton
    Posts
    610
    Thank Post
    102
    Thanked 42 Times in 40 Posts
    Rep Power
    19

    CC4 - Unable to edit Registry Policies

    Afternoon all,

    Has anyone had an isssue in the past with CC4 regarding not being able to edit Registry Policies due to the options all being grayed out?

    I'm logged into the RM Management Console and I can browse all the Registry Policies but I'm unable to edit them. Which is strange... because last week I had no issues editing them!

    I'm probably doing something stupid but it's a new CC4 system which is all new to me so thought I'd ask on here before I brave Tech Support...

  2. #2

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Penzance
    Posts
    47
    Thank Post
    3
    Thanked 22 Times in 18 Posts
    Rep Power
    32
    Maybe the gpo folders have had perms or attribs changed and you don't have permission to change them. What happens when you clone the Reg Pol; can you edit the newly created one?

    JB.

  3. Thanks to jbunoomally from:

    Sam_Brown (26th April 2012)

  4. #3
    north-ict's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    757
    Thank Post
    209
    Thanked 155 Times in 117 Posts
    Rep Power
    107
    You probably did check this anyways but you haven't accidentally logged into the console with a lower tier user?
    Last edited by north-ict; 26th April 2012 at 03:31 PM.

  5. Thanks to north-ict from:

    Sam_Brown (26th April 2012)

  6. #4

    HarryMonkey's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Bedford
    Posts
    1,203
    Thank Post
    63
    Thanked 238 Times in 180 Posts
    Rep Power
    176
    Do other admin type users have the same problem? Have you tried a profile reset on the affected user?

  7. Thanks to HarryMonkey from:

    Sam_Brown (26th April 2012)

  8. #5
    Sam_Brown's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Northampton
    Posts
    610
    Thank Post
    102
    Thanked 42 Times in 40 Posts
    Rep Power
    19
    For some reason the SystemAdmin user has had some of it's System Roles unticked. No idea how this happened but easy enough to fix and feeling stupid I didn't think of that myself.

    Thanks in the help.



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. CC4 Unable to rebuild anything... RM say Virus?
    By EduMan in forum Network and Classroom Management
    Replies: 33
    Last Post: 26th April 2012, 03:46 PM
  2. [CLOSED] Bug/Error: Unable to edit original post under the SEGFL Section
    By glennda in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 4
    Last Post: 22nd January 2011, 12:12 PM
  3. Batch file to edit registry
    By ckiley28 in forum Scripts
    Replies: 9
    Last Post: 2nd April 2010, 10:31 AM
  4. Batch file to edit registry
    By Shrimpersfan in forum Scripts
    Replies: 4
    Last Post: 4th June 2009, 12:45 PM
  5. [CLOSED] Bug/Error: Unable to edit blog comments
    By ZeroHour in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 3
    Last Post: 22nd May 2008, 04:42 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •