+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Windows Thread, Puzzling word problem, new document already in use? in Technical; Well guys and girls Im not really sure where to start on this one. We have an annoying problem which ...
  1. #1
    bondbill2k2's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    West Midlands
    Posts
    1,011
    Thank Post
    80
    Thanked 66 Times in 51 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    42

    Puzzling word problem, new document already in use?

    Well guys and girls Im not really sure where to start on this one. We have an annoying problem which seems intermittent, when a pupil creates a NEW word document by simply opening word, they begin to write their work in this document then select save or save as, type in a new title for the document that isn't in use then select ok...word will moan the document name is already in use....ITS NOT.

    The word does however save still

    Any help would be greatly appreciated I have an ICT teacher moaning at me right now as I had left when she came to tell me this problem Friday, over half an hour after i'm due to leave

  2. #2

    CESIL's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Hampshire
    Posts
    1,403
    Thank Post
    109
    Thanked 267 Times in 198 Posts
    Rep Power
    168
    Have you tried removing the normal.dot template from the users account?

    It's possible that something is wrong there...

    over half an hour after i'm due to leave
    ...and I know that sort of complaint all too well...

  3. #3
    bondbill2k2's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    West Midlands
    Posts
    1,011
    Thank Post
    80
    Thanked 66 Times in 51 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    42
    Quote Originally Posted by CESIL View Post
    Have you tried removing the normal.dot template from the users account?

    It's possible that something is wrong there...


    ...and I know that sort of complaint all too well...
    All students are using a single mandatory profile with a single mandatory normal.dotm read only template which did have problems last year but but would say normal.dotm is in use when a user tryed to save. Having recreated the normal.dot template this problem has gone but it may be related still. Is it bad practice to have the template setup this way?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. New guidance on the use of CCTV in schools
    By use-IP in forum General Chat
    Replies: 15
    Last Post: 15th May 2012, 05:44 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 15th November 2011, 09:19 AM
  3. [OpenOffice - 3] Open Office "Document in Use"
    By Fraser-09 in forum Office Software
    Replies: 5
    Last Post: 3rd March 2009, 10:13 AM
  4. Replies: 7
    Last Post: 20th July 2008, 09:38 AM
  5. The product key you typed is already in use
    By OverWorked in forum Windows Vista
    Replies: 8
    Last Post: 17th January 2008, 06:20 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •