+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Windows Thread, Isa server 2006 install problems in Technical; I have a VMware image of a 2003 server SP2 with cc3 that I am running and I am trying ...
  1. #1

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    London
    Posts
    235
    Thank Post
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    16

    Isa server 2006 install problems

    I have a VMware image of a 2003 server SP2 with cc3 that I am running and I am trying to install ISA server 2006 Enterprise edition onto it as it is the only 2003 test server I have.
    Not the problem I have is when I try to install it it stops about halfway through, rolls back and then says the operation was interrupted. When I look in the event log I just get an information event about MSIinstaller event ID 11708. I have looked on Technet and google but can't find anything. I have tried installing just the configuration server and both Config server and the Isa server services. Still no joy.

    Does Isa have a problem installing on a VMware image or has anyone got any suggestions on what I can do to try fix the problem?

  2. #2
    Optics's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    50
    Thank Post
    9
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Rep Power
    18

    Re: Isa server 2006 install problems

    http://www.eventid.net/display.asp?e...taller&phase=1

    A few suggestions on there you could try

  3. #3

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    London
    Posts
    235
    Thank Post
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    16

    Re: Isa server 2006 install problems

    No. Non of those seem to do anything. Any futher suggestions?

    Oh and it might be worth mentioning that if I try install the Config Server and the ISA server services it says then in the Event log I get an error Setup failed while attempting to display the Dialog Box used to define the internal Network. ID 10103.

  4. #4

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Liverpool
    Posts
    76
    Thank Post
    30
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    Rep Power
    18

    Re: Isa server 2006 install problems

    The only time ISA has done that to me was when I tried to install it on a DC, on a member server it's always installed fine. It appeared to conflict with AD for some unknown reason. Although I have to say I've never used VMware only MS virtual server and it's installed fine on that as a member server.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Pinnacle Studio 9 Install Problems
    By millerd1978 in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 22nd June 2007, 10:08 PM
  2. isa server 2006
    By DaveJ2717uk in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 10th May 2007, 01:50 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 26th March 2007, 11:24 PM
  4. ISA Server 2006/2004 User Reports?
    By Quackers in forum Wireless Networks
    Replies: 1
    Last Post: 20th November 2006, 09:50 AM
  5. ISA Server 2006
    By Norphy in forum Windows
    Replies: 13
    Last Post: 9th March 2006, 02:37 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •