+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Windows Thread, Win98 Forum missing? in Technical; I've switched off my penultimate Win98 virtual file server but I couldn't find the Win98 section to post this in ...
  1. #1

    SimpleSi's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Lancashire
    Posts
    5,812
    Thank Post
    1,476
    Thanked 592 Times in 444 Posts
    Rep Power
    168

    Win98 Forum missing?

    I've switched off my penultimate Win98 virtual file server but I couldn't find the Win98 section to post this in

    IMG_20111014_092830.jpgIMG_20111014_092927.jpg

  2. #2

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    829
    Thank Post
    51
    Thanked 111 Times in 101 Posts
    Rep Power
    64
    Penultimate? You've got another one?!

  3. #3

    SimpleSi's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Lancashire
    Posts
    5,812
    Thank Post
    1,476
    Thanked 592 Times in 444 Posts
    Rep Power
    168
    You've got another one?!
    Oh yes - and in daily use as a file server as I can't be bothered to change things to point to my w2k3 server - if its not broke - don;t fix it is my policy

    (To be fair - its actually got to be completely busted before I'll get off my backside and do anything )

    And my last Win98VM is the VM of a machine setup by ChrisH 10years ago, in his previous job, and it has great sentimental value

    Si

  4. #4

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    829
    Thank Post
    51
    Thanked 111 Times in 101 Posts
    Rep Power
    64
    I'm both gobsmacked and pleasantly surprised.

    I quite admire your laidback attitude! I thought I was relaxed...

  5. #5

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11,170
    Thank Post
    868
    Thanked 2,696 Times in 2,286 Posts
    Blog Entries
    11
    Rep Power
    772
    You are right, I looked and there is no Ancient History section which may in fact be an oversight Perhaps we could trouble @Dos_Box or @ZeroHour for one to record such archeological events for posterity

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. [CLOSED] Missing Content: The entire forum index is missing
    By CAM in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 9
    Last Post: 2nd July 2009, 01:41 PM
  2. [CLOSED] Missing Content: some forums missing
    By cromertech in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 3
    Last Post: 3rd March 2009, 12:15 PM
  3. [CLOSED] Missing Content: Latest Posts missing from Forums Page
    By elsiegee40 in forum EduGeek.net Site Problems
    Replies: 5
    Last Post: 4th December 2008, 01:13 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •