+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Windows Thread, WiseSoft Account Managerment Spreadsheet Error - Anyone Seen This Before? in Technical; I used the spreadsheet last year and it worked perfectly but I'm getting an error with it this morning while ...
  1. #1
    Sam_Brown's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Northampton
    Posts
    435
    Thank Post
    73
    Thanked 24 Times in 22 Posts
    Rep Power
    14

    WiseSoft Account Managerment Spreadsheet Error - Anyone Seen This Before?

    I used the spreadsheet last year and it worked perfectly but I'm getting an error with it this morning while trying to add the new users for September. That happens whenever I click on any of the links on the Start Page.

    The error message I get is - "COMPILER ERROR IN HIDDEN MODULE: Module1".

    I was hoping someone else has had this issue before and managed to solve it otherwise I'll have to look into something else to create our new users.

    Thanks in advance,

  2. #2

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Lincolnshire
    Posts
    57
    Thank Post
    16
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    7
    A couple of basic things you could check:

    Did you register the ADsSecurity.dll?
    Are you using a computer that is on the domain?
    Did you enable Macros in excel?
    Have you tried downloading a fresh spreadsheet from the Wisesoft website? http://www.wisesoft.co.uk/software/a...t/default.aspx

  3. #3
    Sam_Brown's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Northampton
    Posts
    435
    Thank Post
    73
    Thanked 24 Times in 22 Posts
    Rep Power
    14
    Yes to all four!

    I was wondering if the error was with me using Windows 7 but same issue on a XP machine. Using Office 2007 but I dobt that's the issue even though the file is meant to be used on 2003.

    *sigh*

  4. #4
    Sam_Brown's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Northampton
    Posts
    435
    Thank Post
    73
    Thanked 24 Times in 22 Posts
    Rep Power
    14
    Found the problem!

    It was Windows Firewall. DOH.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Anyone seen this malware recently
    By reggiep in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 31
    Last Post: 10th March 2011, 12:29 PM
  2. Anyone seen this problem before? stripey projection
    By stevenwba in forum AV and Multimedia Related
    Replies: 15
    Last Post: 27th November 2010, 07:48 PM
  3. anyone seen this before?
    By neon in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 26th November 2009, 07:29 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 5th March 2008, 01:05 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •