+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Windows Thread, Reports not apearing correctly on MS Proxy 2.0` in Technical; One of the schools i visit is still using MS Proxy Server 2.0. Yes i know its ancient but to ...
  1. #1
    Kyle's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    974
    Thank Post
    91
    Thanked 14 Times in 13 Posts
    Rep Power
    21

    Reports not apearing correctly on MS Proxy 2.0`

    One of the schools i visit is still using MS Proxy Server 2.0. Yes i know its ancient but to be honest all they use it for is monitor usage, ban websites etc, it does not do any other function as its all done by the LEA. I was asked to pop in today to check why the reports where not working now. Well i had a look at the summary folder and checked the reports. They open in IE but not information is shown, it shows all the headings etc ie; web sites visit, top users but no data. Now i went back to some old reports of around 4-6 months ago and the same is happening to them and i know for a fact that these all worked fine back then. Also these reports go back 3 years or more and now no longer show any data just headings.

    Does any one have any idea what is going on?

  2. #2


    tom_newton's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Leeds
    Posts
    4,473
    Thank Post
    866
    Thanked 848 Times in 670 Posts
    Rep Power
    196

    Re: Reports not apearing correctly on MS Proxy 2.0`

    You definitely have the users going through the proxy? Maybe some settings got changed? How are the users being forced through the proxy? Is it manual, or transparent? GPO, WPAD?

  3. #3
    alonebfg's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    south west some of the time
    Posts
    834
    Thank Post
    12
    Thanked 34 Times in 21 Posts
    Blog Entries
    5
    Rep Power
    24

    Re: Reports not apearing correctly on MS Proxy 2.0`

    I know this is a silly question but have you updated IE my feeling is that they are there its just not displying try accessing them using older ver IE i know some of the new update block whole pages if not download firefox and see if that works ????

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 19th October 2007, 02:48 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 31st August 2007, 11:31 AM
  3. DNS on one client not working even server IPs set correctly
    By NetworkGeezer in forum Wireless Networks
    Replies: 6
    Last Post: 13th February 2007, 02:13 PM
  4. Room not following policies correctly
    By localzuk in forum Windows
    Replies: 21
    Last Post: 22nd January 2007, 04:33 PM
  5. Replies: 9
    Last Post: 18th December 2006, 10:07 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •