+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
Windows Thread, Internal IIS webserver stopped serving webpages? in Technical; Does anyone recognise this problem? We have three websites served from the one virtual server on IIS. Today none of ...
  1. #1
    reggiep's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    In the vast area of space and time
    Posts
    1,550
    Thank Post
    518
    Thanked 56 Times in 50 Posts
    Rep Power
    30

    Internal IIS webserver stopped serving webpages?

    Does anyone recognise this problem?
    We have three websites served from the one virtual server on IIS.
    Today none of them are working from the shortcuts we usually use eg. http://server:82.mls.net
    I can't get to them either via IP address BUT if I connect to the server i can view them by going to http://localhost:82/mls.net etc.

    Any ideas?

    thanks

  2. #2
    zag
    zag is offline
    zag's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    3,909
    Thank Post
    954
    Thanked 451 Times in 380 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    93
    Check your DNS server is pointing to the correct IP for "server"

  3. Thanks to zag from:

    reggiep (26th May 2011)

  4. #3
    reggiep's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    In the vast area of space and time
    Posts
    1,550
    Thank Post
    518
    Thanked 56 Times in 50 Posts
    Rep Power
    30
    I thought it might be DNS but it won't go via IP address either!

  5. #4

    webman's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    North East England
    Posts
    8,413
    Thank Post
    642
    Thanked 964 Times in 664 Posts
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    327
    Network interface that IIS is bound to? Firewall?

  6. Thanks to webman from:

    reggiep (26th May 2011)

  7. #5

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    223
    Thank Post
    2
    Thanked 11 Times in 11 Posts
    Rep Power
    22
    someone been messing with the bindings? application pools?

  8. Thanks to KK20 from:

    reggiep (26th May 2011)

  9. #6
    reggiep's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    In the vast area of space and time
    Posts
    1,550
    Thank Post
    518
    Thanked 56 Times in 50 Posts
    Rep Power
    30
    Strangely it's now working. Ben, my colleague, took the server off a static IP address and put it on dhcp. Then repaired the connection and it started working again?

    Thanks
    for the help and suggestions.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 5th January 2012, 10:57 AM
  2. Serving media content using IIS
    By Edu-IT in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 4th February 2011, 06:53 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 17th September 2010, 08:32 PM
  4. IIS webserver and Proxy settings
    By wellscs in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 0
    Last Post: 23rd November 2009, 09:38 AM
  5. IIS redirect to internal server
    By MK-2 in forum Web Development
    Replies: 0
    Last Post: 1st April 2009, 02:40 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •