+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Windows Thread, Ris woes in Technical; Hi all i created some riprep images that work fine on some machine but on others which appear identical but ...
  1. #1

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    uk
    Posts
    494
    Thank Post
    19
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Rep Power
    17

    Ris woes

    Hi all i created some riprep images that work fine on some machine but on others which appear identical but have different NICs i get error when ris gets to the xp setup stage and then borks at trying to get files from the ris server setup folder can i safely assume that this is down to the network card not being supported natively by xp and that i need to add the drivers to the image?

  2. #2

    Gatt's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6,762
    Thank Post
    872
    Thanked 672 Times in 441 Posts
    Rep Power
    502

    Re: Ris woes

    Uraken, This sounds the most likely cause - u should be able to add the $OEM$ folder structure and edit the .SIF file of the image and then try it again.

  3. #3

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    uk
    Posts
    494
    Thank Post
    19
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Rep Power
    17

    Re: Ris woes

    umm tried that restarted services still no joy i'm actually happy to create another image with the network card drivers apps etc in full and have two images will this work, or do the drivers need to be supported natively by xp?

  4. #4
    tarquel's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Powys, Mid-Wales, UK
    Posts
    1,740
    Thank Post
    13
    Thanked 45 Times in 35 Posts
    Rep Power
    29

    Re: Ris woes

    I believe that wont help you either as i believe you are talking about the very initial part at the text mode setup which you need to slipstream the NIC drivers into.

    This will probably explain it better than me:

    http://technet2.microsoft.com/Window....mspx?mfr=true

    Nath.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. WebDAV Woes...
    By mrforgetful in forum Web Development
    Replies: 19
    Last Post: 4th July 2008, 11:22 AM
  2. Projector Woes
    By Pete10141748 in forum Hardware
    Replies: 7
    Last Post: 29th November 2007, 05:34 PM
  3. USB LPT Printer woes
    By Ste_Harve in forum Hardware
    Replies: 8
    Last Post: 10th August 2007, 04:39 PM
  4. Wireless Woes!
    By CHR1S in forum Wireless Networks
    Replies: 16
    Last Post: 23rd May 2007, 09:08 AM
  5. More Centrino woes
    By Dos_Box in forum IT News
    Replies: 2
    Last Post: 25th August 2006, 11:07 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •