+ Post New Thread
Results 1 to 11 of 11
Windows Thread, RM log on screen cc3 in Technical; Hi, Just a quick one just before i rebuild a machine. When i connect this computer, the log on screen ...
  1. #1

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    621
    Thank Post
    69
    Thanked 26 Times in 21 Posts
    Rep Power
    14

    RM log on screen cc3

    Hi,

    Just a quick one just before i rebuild a machine.

    When i connect this computer, the log on screen is missing the picture in the middle and will not allow any users to log on.
    Am i missing something simple?

  2. #2
    bodminman's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sunny Suffolk
    Posts
    1,163
    Thank Post
    734
    Thanked 224 Times in 116 Posts
    Rep Power
    90
    Has the machine built correctly? (Check the PC object in RMMC)

    Has there been a workstation type pplied to it in RMMC?

    Can systemadmin login? If so try running installrm from START/RUN

  3. #3

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    621
    Thank Post
    69
    Thanked 26 Times in 21 Posts
    Rep Power
    14
    Its not appearing in the RMMC?

  4. #4

    X-13's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    /dev/null
    Posts
    9,473
    Thank Post
    633
    Thanked 2,118 Times in 1,454 Posts
    Blog Entries
    19
    Rep Power
    882
    Silly question: Is the domain correct?

  5. #5
    bodminman's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sunny Suffolk
    Posts
    1,163
    Thank Post
    734
    Thanked 224 Times in 116 Posts
    Rep Power
    90
    Doesn't sound like it has built. Are you getting the traditional windows login or the RM one? If you're getting the RM one then I can't see why it's not in RMMC.

  6. #6
    bodminman's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sunny Suffolk
    Posts
    1,163
    Thank Post
    734
    Thanked 224 Times in 116 Posts
    Rep Power
    90
    Has the machine just been built/rebuilt?

  7. #7

    X-13's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    /dev/null
    Posts
    9,473
    Thank Post
    633
    Thanked 2,118 Times in 1,454 Posts
    Blog Entries
    19
    Rep Power
    882
    Quote Originally Posted by bodminman View Post
    If ou're getting the RM one then I can't see why it's not in RMMC.
    Either the domain is wrong, it was deleted from the management console or it isn't storing a cache of profiles and it has no network connection...

  8. #8
    bodminman's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sunny Suffolk
    Posts
    1,163
    Thank Post
    734
    Thanked 224 Times in 116 Posts
    Rep Power
    90
    Sounds deffo like it's been deleted from RMMC. I doubt the domain would be wrong unless someone was tinkering post build

  9. #9

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    621
    Thank Post
    69
    Thanked 26 Times in 21 Posts
    Rep Power
    14
    Its the RM screen with all the gumpf but no picture in the middle. The domain looks correct. How/why would it be deleted from the RMMC and how can i get it back?
    I will look at network connection

  10. #10
    bodminman's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sunny Suffolk
    Posts
    1,163
    Thank Post
    734
    Thanked 224 Times in 116 Posts
    Rep Power
    90
    Quote Originally Posted by MattDLEA View Post
    Its the RM screen with all the gumpf but no picture in the middle. The domain looks correct. How/why would it be deleted from the RMMC and how can i get it back?
    I will look at network connection
    If it has been deleted then the only way back into RMMC is a rebuild my friend.

  11. #11

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    9,266
    Thank Post
    242
    Thanked 1,575 Times in 1,254 Posts
    Rep Power
    341
    Are you using a custom image or an RM 'ready made' image?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. CC3 'Custom Setting' for Pre-Log On Screensaver
    By cbeeching in forum Network and Classroom Management
    Replies: 5
    Last Post: 30th April 2010, 11:42 AM
  2. Log in Screen Leopard 10.5
    By barrystone in forum Mac
    Replies: 10
    Last Post: 8th August 2009, 12:39 AM
  3. Log On Screen
    By tabby in forum How do you do....it?
    Replies: 16
    Last Post: 29th May 2008, 08:40 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 25th April 2007, 11:27 AM
  5. Log in screen upside down?
    By alexknight in forum How do you do....it?
    Replies: 16
    Last Post: 27th February 2007, 04:14 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •