+ Post New Thread
Results 1 to 6 of 6
Windows Thread, Proxy Change Group Policy not Applying !!!!!!! RSOP showing strange error? in Technical; Hi all we have changed our proxy details slightly over the holiday as we have Smoothwall installed. So some reason ...
  1. #1

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    827
    Thank Post
    101
    Thanked 65 Times in 47 Posts
    Rep Power
    26

    Proxy Change Group Policy not Applying !!!!!!! RSOP showing strange error?

    Hi all we have changed our proxy details slightly over the holiday as we have Smoothwall installed.

    So some reason on some machines the Group Policy is not changing?
    I have checked RSOP and all the currect policys are set to apply.
    For Staff they seem to be applying but for students, they do not get applied.

    I have done a GPRESULT but get the following error:

    INFO: The user "DOMAIN\S14-02$" does not have RSOP Data

    Any idea why there is a machine name instead of a username? Staff also get this error?
    Can anyone please help?

  2. #2
    CJF
    CJF is offline

    CJF's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Leeds, UK
    Posts
    261
    Thank Post
    27
    Thanked 89 Times in 70 Posts
    Rep Power
    23
    Had a search on petri.co.il and found a similar query which was resolved:
    The user "xxx\xxx" does not have RSOP data. - Petri.co.il forums by Daniel Petri

    Turns out they reinstalled the TCP/IP NetBIOS Helper to get around it...

    Worth a try?

  3. #3

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    827
    Thank Post
    101
    Thanked 65 Times in 47 Posts
    Rep Power
    26
    Ok, im guessing that im getting that error from RSOP as the user does not have permissions to run RSOP.

    But still cant get the policy to apply?

    It is only "Group Policty -> User Configuration -> Windows Settings ->
    Internet Explorer Maintenance -> Connection -> Proxy Settings" where the settings are set? theres not a second place?

    Thanks CJF, will try that now
    Last edited by burgemaster; 3rd September 2010 at 11:34 AM.

  4. #4
    CJF
    CJF is offline

    CJF's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Leeds, UK
    Posts
    261
    Thank Post
    27
    Thanked 89 Times in 70 Posts
    Rep Power
    23
    GPRESULT should run as any user unless permissions are non-standard in AD which would cause all kinds of trouble.

    Have you tried rejoining one of the troubled machines to the domain?

  5. #5

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    827
    Thank Post
    101
    Thanked 65 Times in 47 Posts
    Rep Power
    26
    At last!

    I removed the proxie settings from the Student_default policy and create a "Set Proxy" GP. that seemed to work,
    could the "Student_Default" GP have become corrupt?

    CJF -
    Just noticed that we do actually have "Disallow Interactive Users from generating Resultant Set of Policy data"

    Thanks for the help

  6. #6

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    827
    Thank Post
    101
    Thanked 65 Times in 47 Posts
    Rep Power
    26
    It was infact none of the above !!!!!!!!!!

    We had used "Internet Explorer Administration Kit (IEAK)" to deploy IE8 before it was available in Windows Update.

    In the deploy settings there are proxy settings that OVER RIDE GROUP POLICY !!!!!!
    I created a updated deployment file without the proxy settings changed and now everything is working!!

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Group Policy not applying
    By ricki in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 30th April 2010, 04:36 PM
  2. group policy not applying
    By bart21 in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: 20th April 2010, 07:45 PM
  3. Group Policy not applying
    By Maximus in forum Wireless Networks
    Replies: 10
    Last Post: 4th June 2008, 10:51 PM
  4. Group Policy not fully applying
    By speckytecky in forum Network and Classroom Management
    Replies: 5
    Last Post: 13th March 2008, 03:11 PM
  5. Group Policy not applying
    By edie209 in forum Windows
    Replies: 18
    Last Post: 27th September 2006, 07:48 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •