+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Windows Thread, Exchange 2007 - Auto Reply / Foward not working in Technical; ...
  1. #1

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,228
    Thank Post
    894
    Thanked 1,779 Times in 1,533 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    462

    Exchange 2007 - Auto Reply / Foward not working

    Hi,

    Not sure where to put exchange stuff, my apologies if it is not in the right place.

    I have setup a rule on a mail box on an exchange server. When an incoming message arrives, there is an auto reply and the message is then forwarded on to an external e-mail address. This simply does not work. If i send a message from an internal mailbox and set it so it forwards the e-mail onto another internal mailbox it works fine. It just wonít reply or forward to external mail boxes. Sending messages manually works perfectly.

    Can you think of anything that will be preventing these messages? I did check the spam filter but itís not stopping them.

    Thank you

  2. #2

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Warwickshire
    Posts
    20
    Thank Post
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I haven't tested this out myself but it looks like it should work:
    How to forward mail to an external email address | Exchangepedia

  3. #3

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,228
    Thank Post
    894
    Thanked 1,779 Times in 1,533 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    462
    Thanks but it didnt work

  4. #4

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Warwickshire
    Posts
    20
    Thank Post
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hmm it works fine for me. As this is a type of relaying you may need to check the permissions you have for any receive connectors for your mail servers. Have you had any none delivery receipts? Or tried tracing the messages using the in-built message tracker?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 30th September 2009, 08:48 AM
  2. Exchange 2007 OWA Auto Refresh
    By techie08 in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 0
    Last Post: 3rd September 2009, 07:49 PM
  3. Exchange 2007 Outlook Anywhere Stopped Working
    By Dos_Box in forum Windows Server 2008
    Replies: 9
    Last Post: 9th July 2009, 09:00 PM
  4. [MS Office - 2003] Outlook Auto Reply
    By FN-GM in forum Office Software
    Replies: 1
    Last Post: 3rd October 2008, 01:31 PM
  5. Exchange Auto Archive.
    By maniac in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 17th April 2007, 01:55 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •