+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
Windows Thread, Installing IE8 with IEAK and proxy not changing from policy in Technical; oops my mistake, just untick the box for using the same address for all of them delete the contents of ...
  1. #16

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Medway, Kent
    Posts
    155
    Thank Post
    25
    Thanked 35 Times in 31 Posts
    Rep Power
    19
    oops my mistake, just untick the box for using the same address for all of them delete the contents of the gropher settings box and the port number. see if that works

  2. #17

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    142
    Thank Post
    19
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Just got snowed under (pardon the pun) doing other work so haven't tried RSoP yet.

    However, i renamed Custom so that IE8 didn't pick it up and it didn't and the proxy was picked up correctly.

    However, there is quite a lot of set up with in there and it's only the proxy bit that is 'dodgy'. Any idea what i can do?

  3. #18

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    277
    Thank Post
    6
    Thanked 35 Times in 33 Posts
    Rep Power
    16
    will you only be deploying to the 1 machine, or are you going to try to create some custom policy to remove\rename the custom folder everywhere?

    not sure where the custom folder comes from, I don't have it in my environment

  4. #19

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    142
    Thank Post
    19
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    It was through IEAK that i created it. But i need it for a couple of things.

    I'll try and create another package tomorrow, leaving out all the connection options i can. Hopefully then it'll sort itself out.

    No doubt i'll be back on first thing tomorrow.

  5. #20

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    142
    Thank Post
    19
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Well. By taking out the connection settings when running IEAK (not configuring them) it's worked. I was sure i had tried that already.

    However, i've now lost how i figured out my other problem.

    Where url shortcuts on the desktop won't connect unless the browser is opened first. It's like the internet is not connecting until a browser is opened. No idea how i sorted it before!

  6. #21

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Englan
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Gpo and IE8

    Hi all

    Just reading about your problem which echo's mine last month.

    If it helps in my case IE8 needed to restart twice to pickup machine GPO's. eg Install, restart login to create a profile GPO .pol file is collected from DC restart per machine policy is writen to the registry.

    Have you tried 2 reboots?

    Is there a way of automatically fooling the DC to think IE8 profile has been created? Therefore setting the updated .pol file to run on the first reboot?



SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Proxy - As a machine Based Policy?
    By steele_uk in forum How do you do....it?
    Replies: 7
    Last Post: 12th November 2009, 05:31 PM
  2. Cannot remove a proxy setting from IE8
    By richard_s in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 7
    Last Post: 6th November 2009, 05:19 PM
  3. IE8 Drops Proxy server usernames and passwords
    By VanLerswin in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 4
    Last Post: 14th October 2009, 11:34 PM
  4. Group Policy Preferences and IE8
    By Stuart_C in forum Windows Server 2000/2003
    Replies: 2
    Last Post: 12th October 2009, 01:07 PM
  5. Group Policy and IE Proxy?
    By adamf in forum How do you do....it?
    Replies: 8
    Last Post: 22nd July 2009, 10:36 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •