+ Post New Thread
Results 1 to 9 of 9
Windows Thread, (help).gif files not showing in ie7 in Technical; Hi all I have a problem with .gif files not working in internet explorer 7 under administrator all is fine ...
  1. #1
    round2it's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    UK
    Posts
    951
    Thank Post
    185
    Thanked 137 Times in 97 Posts
    Rep Power
    35

    Unhappy (help).gif files not showing in ie7

    Hi all

    I have a problem with .gif files not working in internet explorer 7

    under administrator all is fine no problems

    when a user or teacher with a mandatory profile goes to the same website .gif files do not show

    for example the outlet button at the top of the page on edugeek just displays a red cross where the button should be.

    I think this must be a gpo issue but can not figure out which one could be causing this.

    i have sp3 on the machines could this be the issue.

    Anyone have any ideas

    We have the ie7 adm installed on the server

    ANY IDEAS

    Dom

    UPDATE :

    When i look at the properties of the button it says type not available
    Last edited by round2it; 18th September 2009 at 09:24 AM.

  2. #2
    round2it's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    UK
    Posts
    951
    Thank Post
    185
    Thanked 137 Times in 97 Posts
    Rep Power
    35
    if i copy the link of the .gif file from the properies and put it into the address bar loads of random characters are displayed and not the image.

    the properties show the following

    Protocol: HyperText Transfer Protocol
    Type :Not Available
    Address (URL) http://www.edugeek.net/images/edugee...u/outlet_r.gif
    Size : Not Available

    Created date not available
    Modified not available

    not all gifs are affected though which i am finding hard to get my head round is it some kind of encoding problem?





    This is quite urgent as i need to roll this image out asap.

    thanks in advance for any ideas
    Last edited by round2it; 18th September 2009 at 09:34 AM.

  3. #3
    round2it's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    UK
    Posts
    951
    Thank Post
    185
    Thanked 137 Times in 97 Posts
    Rep Power
    35
    problem exists in ie 8 also

  4. #4
    round2it's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    UK
    Posts
    951
    Thank Post
    185
    Thanked 137 Times in 97 Posts
    Rep Power
    35
    anyone?
    just uninstalling sp3 to see if it makes a difference

  5. #5
    round2it's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    UK
    Posts
    951
    Thank Post
    185
    Thanked 137 Times in 97 Posts
    Rep Power
    35
    no difference

    ie6 same issues

  6. #6
    tarquel's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Powys, Mid-Wales, UK
    Posts
    1,740
    Thank Post
    13
    Thanked 44 Times in 34 Posts
    Rep Power
    28
    when a user or teacher with a mandatory profile goes to the same website .gif files do not show
    I may be way off here, but wouldnt you need to alter the mand profile in order to accomodate the changes for IE7?

    That would be my first port of call really.

    We have no issues like with any of our roaming profile users, but we dont have mand profiles so I'd guesstimate that this could be a point to look at.

    Nath.

  7. #7

    mac_shinobi's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    9,216
    Thank Post
    2,766
    Thanked 935 Times in 875 Posts
    Rep Power
    343
    if you do a view source on the web pages and just copy and paste a few examples of what the img tag source code is like here and also go back to ie 6 and use ie fix

    IEFix Utility - Description

    Then re install ie 7 and do a restore and try again is it still the same

    Also ensure shockwave, flash etc are up to date

  8. #8
    round2it's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    UK
    Posts
    951
    Thank Post
    185
    Thanked 137 Times in 97 Posts
    Rep Power
    35
    login as admin and all gifs are shown properly.

    i think it is time to create some new profiles these are 4 years old now

    must remember the all the little tweaks i have done to the profiles over the years.

  9. #9
    round2it's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    UK
    Posts
    951
    Thank Post
    185
    Thanked 137 Times in 97 Posts
    Rep Power
    35
    ok the problem was with our mandatory profile being corrupted somehow.

    Just gonna have to re create all the little changes i have done over the years.


    Argggggggg

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Showing hidden files in recycler
    By zag in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 27th April 2010, 02:14 PM
  2. ie7 not playing swf files (any ideas)
    By round2it in forum Windows
    Replies: 14
    Last Post: 22nd February 2010, 12:42 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 12th May 2009, 11:11 AM
  4. Animated Gif
    By laserblazer in forum General Chat
    Replies: 0
    Last Post: 30th March 2009, 02:32 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 13th March 2009, 10:01 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •