+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Windows Thread, Delivery has failed - Exchange 2007 in Technical; Hi All, Keep getting this message for this user. It only happens when certain other members of staff send her ...
  1. #1

    Join Date
    May 2007
    Location
    Kent
    Posts
    122
    Thank Post
    35
    Thanked 11 Times in 10 Posts
    Rep Power
    27

    Delivery has failed - Exchange 2007

    Hi All,

    Keep getting this message for this user. It only happens when certain other members of staff send her a message. All the other members of staff are using full Outlook 2007. Web Outlook is working fine, and she is getting most of her mail. Everything seems correct on the server.


    Delivery has failed to these recipients or distribution lists:

    Louise Pettifer
    The recipient's e-mail address was not found in the recipient's e-mail system. Microsoft Exchange will not try to redeliver this message for you. Please check the e-mail address and try resending this message, or provide the following diagnostic text to your system administrator
    .



    If I click the link in the e-mail it shows the following details:

    IMCEAEX-_O=MASCALLS_OU=First+20Administrative+20Group_cn=R ecipients_cn=Pettifer@mascalls.kent.sch.uk


    Anyone got any ideas why it would keep doing this?

    Thanks.

  2. #2
    tarquel's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Powys, Mid-Wales, UK
    Posts
    1,740
    Thank Post
    13
    Thanked 44 Times in 34 Posts
    Rep Power
    29
    An initial thought or two...

    a) is the alias and setup of that target users' mailbox / settings correct?
    b) are you getting disc space issues which are causing these periodic delivery options? i.e. the transport queue needs to have 4GB of space or odd things will happen. I would "assume" that this means 4GB of space at all times i.e. dont just leave 4GB space free on the disk that the queue is on.

    If you need to change the transport queue(s) to a different disk, take a look at the following:

    Unable to send mails through OWA on Exchange 2007.

    Hope it helps [i'll know more about all this quite soon - see my sig]

    Nath.

  3. #3
    gshaw's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Essex
    Posts
    2,648
    Thank Post
    164
    Thanked 217 Times in 200 Posts
    Rep Power
    66
    I've had something similar to this before. On the staff who are tryiing to send get the affected user's name from the address book rather than from the quick dropdown history list. For some reason the link there corrupted, once I deleted that link and resent manually it worked OK after...

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 12th September 2008, 09:34 AM
  2. Upgrading exchange 2003 to Exchange 2007
    By ful56_uk in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 15th April 2008, 08:36 AM
  3. Exchange Delivery Restrictions
    By Patk100 in forum How do you do....it?
    Replies: 1
    Last Post: 7th April 2008, 02:36 PM
  4. Exchange 2007 sp1 just killed my exchange
    By everton4europe in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 16th January 2008, 05:01 PM
  5. Exchange Message Delivery Settings
    By DSapseid in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 29th June 2007, 08:13 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •