+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Windows Thread, Sophos Breaks IE shortcuts opens print box in Technical; Has anyone had issues with Sophos Antivirus breaking IE Shortcuts When a user double clicks on a IE Shortcut The ...
  1. #1
    round2it's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    UK
    Posts
    989
    Thank Post
    193
    Thanked 142 Times in 100 Posts
    Rep Power
    36

    Sophos Breaks IE shortcuts opens print box

    Has anyone had issues with Sophos Antivirus breaking IE Shortcuts

    When a user double clicks on a IE Shortcut The print dialogue box comes up(helpful)

    The problem lies with Hips blocking

    After removing a registry key all goes back to normal(if you keed the key just ask)
    unfortunately when sophos updates the reg key is replaced (even more helpful)
    is anyone else having this issue.

    I know one other school is but i would like to know how widespread this issue is.

    Sophos have had this issue sent to"Global Support" but they have not got back to us yet.

    Thanks

  2. #2
    round2it's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    UK
    Posts
    989
    Thank Post
    193
    Thanked 142 Times in 100 Posts
    Rep Power
    36
    ~~~~~~~~~~~Bump~~~~~~~~~~~

  3. #3
    Dom_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1,009
    Thank Post
    151
    Thanked 138 Times in 115 Posts
    Rep Power
    56

  4. #4
    round2it's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    UK
    Posts
    989
    Thank Post
    193
    Thanked 142 Times in 100 Posts
    Rep Power
    36
    Tried that fix while doing diags on this problem

    Found that when sophos services were stopped the problem went away.

    Thanks for the reply.

  5. #5
    round2it's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    UK
    Posts
    989
    Thank Post
    193
    Thanked 142 Times in 100 Posts
    Rep Power
    36
    Quote Originally Posted by round2it View Post
    Tried that fix while doing diags on this problem

    Found that when sophos services were stopped the problem went away.

    Thanks for the reply.
    old version of psapi.dll in the windows folder was causing the problem

    rename it to psapi.old and everything is fine

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. EduGeek opens its doors to software testing
    By Ric_ in forum General EduGeek News/Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 29th April 2008, 12:15 AM
  2. NETLOGON folder opens when admin logs on
    By FN-GM in forum Windows
    Replies: 28
    Last Post: 13th March 2008, 10:35 AM
  3. Internet Explorer 7 opens then closes straight away
    By mrforgetful in forum Windows
    Replies: 11
    Last Post: 7th February 2008, 06:36 PM
  4. Microsoft opens up HD Photo format
    By FN-GM in forum IT News
    Replies: 1
    Last Post: 1st August 2007, 04:02 PM
  5. Replies: 8
    Last Post: 2nd November 2005, 02:46 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •