+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Windows Thread, Nlite issue in Technical; I regularly use nlite at both home and work without too many issues. However we are trying to get an ...
  1. #1

    Join Date
    May 2009
    Location
    England
    Posts
    264
    Thank Post
    58
    Thanked 36 Times in 35 Posts
    Rep Power
    20

    Nlite issue

    I regularly use nlite at both home and work without too many issues. However we are trying to get an extra year out of a computer suite by giving it a new image with a stripped down OS.
    For some reason group policies aren't all installing, and clickview is giving the following error
    The specified module could not be found. (Exception from HRESULT: 0x8007007E)
    Does anyone have a clue what it is i keep not including to make these things happen?
    Cheers

  2. #2
    TheLibrarian
    Guest
    There are a lot of things that can fubar Group Policy if left out / disabled.

    One I found that isn't immediately obvious is the TCP/IP NetBIOS Helper service.

  3. Thanks to TheLibrarian from:

    Potato-Peeler (22nd July 2009)

  4. #3

    Join Date
    May 2009
    Location
    England
    Posts
    264
    Thank Post
    58
    Thanked 36 Times in 35 Posts
    Rep Power
    20
    Cheers librarian, fan of discworld by any chance? lol.
    Right that appears to be working, any idea about all the errors im getting with clickview?

  5. #4
    TheLibrarian
    Guest
    Not only a Discworld fan but I look like The Librarian too.

    I do not know what ClickView is I'm afraid. Sorry.

  6. #5

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    World
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Reply to Potatopeeler

    Hi Potatopeeler,

    I am fairly experienced with ClickView.

    What OS are you trying to run ClickView on?

    Can you manually try to install .net framework 1.1 and service pack 1 for .net 1.1.

    Also, can you ensure that the Divx or Xvid codec is installed - both do exactly the same thing.

    Let me know if you need any more help

    Regards,
    Sonic

    Quote Originally Posted by Potato-Peeler View Post
    I regularly use nlite at both home and work without too many issues. However we are trying to get an extra year out of a computer suite by giving it a new image with a stripped down OS.
    For some reason group policies aren't all installing, and clickview is giving the following error
    The specified module could not be found. (Exception from HRESULT: 0x8007007E)
    Does anyone have a clue what it is i keep not including to make these things happen?
    Cheers

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. nLite
    By Chuckster in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 16th July 2009, 01:09 PM
  2. Using nLite to create an EeePC install disk
    By Dos_Box in forum Netbooks, PDA and Phones
    Replies: 3
    Last Post: 6th September 2008, 02:12 PM
  3. New nLite build fixes serial number error
    By Dos_Box in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 4th June 2008, 09:12 AM
  4. Logon issue and Printers issue
    By mrbios in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 17th December 2007, 12:40 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •