+ Post New Thread
Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 61 to 63 of 63
Windows Thread, Proxy problems in Technical; Originally Posted by witch And we are back again.... Same problem, different angle Teacher laptop - they use them 'locally' ...
  1. #61

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Chelmsford, Essex
    Posts
    144
    Thank Post
    8
    Thanked 21 Times in 14 Posts
    Rep Power
    15
    Quote Originally Posted by witch View Post
    And we are back again....
    Same problem, different angle

    Teacher laptop - they use them 'locally' when in school (yes, I have TOLD them to log on to the domain to no avail). They are already administrators
    I need to change the user on a laptop. Not a Tosh this time, an HP Compaq
    Happily created a user locally - NO connection to internet or domain or anything.
    Went to put the proxy in and lo and behold, the damn thing is greyed out, this time WITHOUT the proxy settings, so something like proxypal wont work, as all it does is put in or take out the tick, not the actual numbers.
    This is ridiculous
    I just want to understand what is going on here so I can sort it out
    I know I haven't read through most of the thread but did you click advanced next to the proxy settings? It will grey out if "use the same proxy server for all protocols" is ticked inside the advanced window.

  2. #62

    witch's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Dorset
    Posts
    11,044
    Thank Post
    1,424
    Thanked 2,455 Times in 1,716 Posts
    Rep Power
    717
    'Advanced' is greyed out too!!!

  3. #63
    TheLibrarian
    Guest
    Quote Originally Posted by TheLibrarian View Post
    • O6 - HKLM\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Restrictions present
    • O7 - HKLM\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel present
    I saw your response, but couldn't decide if on the Toshiba you did remove these registry entries.

    I've reviewed the HijackThis log again, I still can't say that I can see anything else that stands out immediately although I now I'd be looking at other software on the PC.

    I did notice the Bonjour service (iTunes and other) zero configuration service, I don't think this would normally cause a problem, but given we can't find any other source I'd look at this next.

    There's some potentially useful information here too http://support.microsoft.com/kb/923737
    Last edited by TheLibrarian; 4th February 2010 at 10:58 AM.

SHARE:
+ Post New Thread
Page 5 of 5 FirstFirst 12345

Similar Threads

  1. Problems with Ajax when forwarding from MS Proxy Server 2.0 to CachePilot
    By dwhyte85 in forum Internet Related/Filtering/Firewall
    Replies: 2
    Last Post: 22nd May 2009, 08:30 PM
  2. Replies: 19
    Last Post: 15th October 2008, 02:44 PM
  3. IE Proxy Problems
    By placky in forum Windows
    Replies: 12
    Last Post: 9th October 2008, 04:33 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 30th July 2007, 08:49 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •