+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Windows Thread, Internet Explorer 6 & 7 Home page problems. in Technical; Hi all, We have our home page set through a GPO for the whole school. It works fine. However, if ...
  1. #1

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    142
    Thank Post
    19
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Internet Explorer 6 & 7 Home page problems.

    Hi all,

    We have our home page set through a GPO for the whole school. It works fine.

    However, if you have used IE and then close it, open it again it comes up with 'go.microsoft...' etc as the homepage which doesn't work.

    I have it set manually on a couple of admin machines with IE7 and several home page tabs. However they always get the first tab set as 'go.microsoft...' whichi'm guessing is the first run trying to run again.

    However the install of IE7, i disabled the first run with IEAK.

    Any ideas?

  2. #2

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    10,709
    Thank Post
    1,784
    Thanked 2,170 Times in 1,605 Posts
    Rep Power
    770
    Hopefully this thread will answer your problems with Run Once:
    IE7 will not accept run once settings
    Last edited by elsiegee40; 3rd June 2009 at 01:58 PM.

  3. #3

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    142
    Thank Post
    19
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by elsiegee40 View Post
    Hopefully this thread will answer your problems with Run Once:
    IE7 will not accept run once settings
    Cheers Elesiegee.

    I kept typing first run in the search, no wonder i couldn't find it.
    I'll give it a shot.

    Thanks again.

  4. #4

    elsiegee40's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kent
    Posts
    10,709
    Thank Post
    1,784
    Thanked 2,170 Times in 1,605 Posts
    Rep Power
    770
    No problem! I bookmarked the thread when it was started in case of future problems.

  5. #5
    ricki's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    uk
    Posts
    1,475
    Thank Post
    20
    Thanked 164 Times in 157 Posts
    Rep Power
    52
    Hi

    If I remember correctly you will need to put the latest adm for ie7 onto group policy Download details: ADM files for Internet Explorer 7 for Windows

    Then I think you will find that the setting is at Administrative Templates->Windows Components->Internet Explorer->Prevent
    performance of First Run Customize settings

    Richard

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 13th April 2009, 06:29 PM
  2. Internet Explorer 8
    By tech_guy in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 27th January 2009, 11:31 AM
  3. Can you update Internet mobile to Internet Explorer?
    By thegrassisgreener in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 16th July 2007, 01:48 PM
  4. Internet Explorer & Flash
    By _Bat_ in forum Web Development
    Replies: 10
    Last Post: 3rd July 2007, 02:33 PM
  5. Internet explorer & AVI files
    By nickje in forum Windows
    Replies: 7
    Last Post: 12th October 2006, 11:14 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •