+ Post New Thread
Results 1 to 9 of 9
Windows Thread, Kleenex.co.uk in Technical; Hello all, If you click on this link , then select "Suki's got a cold", it displays that I have ...
  1. #1

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    9,345
    Thank Post
    242
    Thanked 1,602 Times in 1,278 Posts
    Rep Power
    346

    Question Kleenex.co.uk

    Hello all,

    If you click on this link, then select "Suki's got a cold", it displays that I have Flash 1 installed when I actually have Flash 10 installed. I presume this a bug with the website? Or can someone get it working with IE7 and Flash 10? Thanks!

  2. #2


    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Surrey
    Posts
    2,317
    Thank Post
    131
    Thanked 355 Times in 293 Posts
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    142
    I've heard of that problem, its a bug: Not Detecting Flash 10: World's Most Widespread Web Video Bug? - Stack Overflow

    Had never actually encountered it until now though.

  3. #3
    Fridge's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Yeovil
    Posts
    56
    Thank Post
    4
    Thanked 11 Times in 11 Posts
    Rep Power
    13
    Quote Originally Posted by Michael View Post
    Hello all,

    If you click on this link, then select "Suki's got a cold", it displays that I have Flash 1 installed when I actually have Flash 10 installed. I presume this a bug with the website? Or can someone get it working with IE7 and Flash 10? Thanks!
    I get exactly the same error here.

  4. #4


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,706
    Thank Post
    354
    Thanked 807 Times in 722 Posts
    Rep Power
    348
    I get it on Linux

  5. #5

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    9,345
    Thank Post
    242
    Thanked 1,602 Times in 1,278 Posts
    Rep Power
    346
    Glad it's not me then. Interestingly however, I uninstall Flash 10 and install Flash 9 and I still get the same error. I suspect it might be the proxy caching pages however. I'll contact the website owners and see what they say.

  6. #6

    Join Date
    May 2006
    Location
    West Bromwich
    Posts
    2,192
    Thank Post
    300
    Thanked 215 Times in 185 Posts
    Rep Power
    57
    Works fine on OS X:

    Shockwave Flash 9.0 r151 — from file “Flash Player.plugin”.

  7. #7

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    9,345
    Thank Post
    242
    Thanked 1,602 Times in 1,278 Posts
    Rep Power
    346
    And if you install Flash 10 does it stop working HodgeHi?

  8. #8

    Join Date
    May 2006
    Location
    West Bromwich
    Posts
    2,192
    Thank Post
    300
    Thanked 215 Times in 185 Posts
    Rep Power
    57
    Indeed it does stop working. Makes you wonder if they even check these.

  9. #9

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    9,345
    Thank Post
    242
    Thanked 1,602 Times in 1,278 Posts
    Rep Power
    346
    I've had a reply and they've acknowledged there's a problem. Lets see how quickly this problem will get fixed The teacher wanted to use the material available online, as it's good at illustrating hygiene; especially with swine flu doing the rounds

    Speaking of which, I still haven't received my informative leaflet from the Government!



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Pass the Kleenex - Im still crying..
    By m25man in forum Other Stuff
    Replies: 2
    Last Post: 25th July 2007, 12:40 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •