+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
Windows Thread, Group Policy not being applied in Technical; Thanks a lot mate im tearing my hair out with this one LOL All your help is very much appreciated!!!!...
  1. #16

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    453
    Thank Post
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Re: Group Policy not being applied

    Thanks a lot mate im tearing my hair out with this one LOL


    All your help is very much appreciated!!!!

  2. #17
    mrforgetful's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    1,637
    Thank Post
    7
    Thanked 15 Times in 15 Posts
    Rep Power
    22

    Re: Group Policy not being applied

    Which section of the policy is the setting which you have set? Is it a User Configuration or a Computer Configuration setting?

    What objects are in the OU that the policy is applied to, a user or a computer?

    Have you tried the GP Results section of the GPMC? This will list all policies and tell you the winning policy and if a policy fails it will give the reason why.

  3. #18

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    453
    Thank Post
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Re: Group Policy not being applied

    I am using User Configuration

    Objects like removing the RUN and applying a wallpaper

  4. #19
    mrforgetful's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    1,637
    Thank Post
    7
    Thanked 15 Times in 15 Posts
    Rep Power
    22

    Re: Group Policy not being applied

    Have you gone to Group Policy Management Console and set up a Group Policy Results test?

  5. #20
    ricki's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    uk
    Posts
    1,475
    Thank Post
    20
    Thanked 164 Times in 157 Posts
    Rep Power
    52

    Re: Group Policy not being applied

    HI

    I know this will sound silly but have you checked the permissions on the group policy.

    Richard

  6. #21

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    453
    Thank Post
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Re: Group Policy not being applied

    Yes,

    Miracle came in this morning and the policy that i applied last night worked. But when i change the policy again it dont get applied. I know it takes time to get implemented. But that is a joke!!!

  7. #22
    Guest

    Re: Group Policy not being applied

    What have you set under the following Domain GPO?

    Computer Configuration/Administrative Templates/System/Logon/Always wait for the network at computer startup and logon

  8. #23

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    453
    Thank Post
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Re: Group Policy not being applied

    SYSMAN_MK - I have got "not configured" selected

  9. #24
    ricki's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    uk
    Posts
    1,475
    Thank Post
    20
    Thanked 164 Times in 157 Posts
    Rep Power
    52

    Re: Group Policy not being applied

    HI

    I have had a thought and yes that was my brain ticking you could hear.

    In group policy have you set it so that it will wait for the domain or does it allow the machines to boot without talking to the server.

    When applying group policy it says every 20 mins or so they should be updated on the client machine but at Carr Hill we average about 24 hours lols.

    When working with Microsoft you have to wwwwwwwwaaaaaaaaiiiiiiiittttttt lols.

    Have a nice weekend.

    Richards

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Group policy
    By pedster666 in forum Hardware
    Replies: 5
    Last Post: 27th February 2008, 10:03 AM
  2. group policy not being seen at all
    By krisd32 in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 31st August 2007, 09:07 AM
  3. group policy
    By kevin_lane in forum How do you do....it?
    Replies: 2
    Last Post: 27th July 2007, 12:17 PM
  4. Replies: 21
    Last Post: 11th July 2006, 07:37 PM
  5. Group Policy
    By faza in forum Wireless Networks
    Replies: 27
    Last Post: 5th July 2006, 06:34 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •