+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Windows Thread, cluster service in Technical; ...
  1. #1

    Join Date
    May 2008
    Location
    York
    Posts
    515
    Thank Post
    22
    Thanked 49 Times in 46 Posts
    Rep Power
    24

    cluster service

    I am running an upgrade of Exchange 2007 to sp1
    using the command line as we have clustered mailbox servers
    so followed instructions did the passive node it went fine all done, then tried to move the group so i could upgarde the other server

    then came the problem get an error
    Event Type: Error
    Event Source: ClusSvc
    Event Category: Resource Monitor
    Event ID: 1065
    Date: 14/04/2009
    Time: 16:40:48
    User: N/A
    Computer: 02-E2K7MB
    Description:
    Cluster resource Exchange Information Store Instance (E2K7MAILBOX) failed to come online.

    For more information, see Help and Support Center at Events and Errors Message Center: Basic Search.
    Data:
    0000: d7 13 00 00 ×...


    cant find anything sensible about this, has anyone come accross it before??

  2. #2
    gshaw's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Essex
    Posts
    2,662
    Thank Post
    166
    Thanked 220 Times in 203 Posts
    Rep Power
    67
    What version of Windows Server are you running it on? Might be worth looking in Cluster Administrator to see if the dependancies have fired up e.g. is your shared storage available etc?

    Don't move any resources over with the Windows tool though, iirc Exchange 2007 clusters have to be managed from the Exchange management tools rather than the Windows ones...

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Cluster Node Repair
    By DrPerceptron in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 13th January 2009, 10:41 AM
  2. Exchange 2003 In cluster Environment
    By techie08 in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 15th December 2008, 04:05 PM
  3. OpenSuSE Cluster
    By Hightower in forum *nix
    Replies: 5
    Last Post: 12th September 2008, 05:31 PM
  4. Cluster Node has lost active resources
    By stu1892 in forum Windows
    Replies: 7
    Last Post: 4th August 2008, 01:48 PM
  5. Cluster failover
    By Jawloms in forum MIS Systems
    Replies: 6
    Last Post: 19th February 2008, 10:08 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •