+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
Windows Thread, Odd problem getting into My Docs in Technical; Originally Posted by luketheduck It's definitely SP3 related, as it happens here too but only since we went to SP3 ...
  1. #16
    enjay's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Reading, Berkshire, UK
    Posts
    4,488
    Thank Post
    282
    Thanked 196 Times in 167 Posts
    Rep Power
    75
    Quote Originally Posted by luketheduck View Post
    It's definitely SP3 related, as it happens here too but only since we went to SP3 on machines.
    Not true - we have SP2 and also have this problem.

  2. #17

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    we also have this problem very sporadically, but we are using sp2

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. My Docs access problem
    By Ste_Harve in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 30th August 2007, 12:32 PM
  2. Odd Sound Problem
    By enjay in forum Hardware
    Replies: 9
    Last Post: 17th June 2007, 09:57 PM
  3. Odd GB problem
    By craiglay in forum Wireless Networks
    Replies: 9
    Last Post: 12th June 2007, 06:10 PM
  4. Odd Network problem
    By ind13 in forum Wireless Networks
    Replies: 6
    Last Post: 25th September 2006, 05:02 PM
  5. Odd LIberum Problem
    By Gatt in forum Windows
    Replies: 10
    Last Post: 28th February 2006, 09:26 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •