+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Windows Thread, Puremessage for Exchange in Technical; Our exchange 2007 box was running Sophos puremessage v3.0.0 and had been perfectly happily for over a year up until ...
  1. #1

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Derbyshire. Ish.
    Posts
    257
    Thank Post
    29
    Thanked 22 Times in 15 Posts
    Rep Power
    24

    Puremessage for Exchange

    Our exchange 2007 box was running Sophos puremessage v3.0.0 and had been perfectly happily for over a year up until lunchtime today when it progressively stopped processing mail.

    Mail was building up in the submission queue, but going nowhere, and the application log was recording lots of MSExchange Extensibility ID:1050 errors quoting: "The execution time of agent 'PmE12Transport' exceeded 300000 (milliseconds) while handling event 'OnRoutedMessage'."

    In the end, the only way we could see to get mail flowing again was to remove puremessage completely. We tried disabling it seperately but it didn't work - yet once the uninstall routine was kicked off mail started to flow again.

    I left it a while, downloaded the latest version of puremessage I could find on Sophos' website (v3.0.2 IIRC) and tried a re-install only to be told by the installer that "it did not support the version of exchange I was using"

    I'm using Exchange 2007 SP1 on a Windows 2003 R2 server. In what way isn't this supported?

    Anyone got any suggestions or had similar experiences?

    Thanks in advance



    Jim

  2. #2
    Sophos-Support-5's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Abingdon, UK
    Posts
    48
    Thank Post
    0
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Rep Power
    16
    Quote Originally Posted by TheCrust View Post
    I'm using Exchange 2007 SP1 on a Windows 2003 R2 server. In what way isn't this supported?
    Full requirements at:
    Sophos PureMessage for Microsoft Exchange - system requirements

    If you need any further help please feel free to submit a support query:

    Sophos - Contact technical support

  3. #3

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Derbyshire. Ish.
    Posts
    257
    Thank Post
    29
    Thanked 22 Times in 15 Posts
    Rep Power
    24
    Quote Originally Posted by Sophos-Support-5 View Post

    Yep - read all that yesterday. When I looked into it a bit further overnight, I noticed that while Add/remove programs reports SP1 installed and the rollup 6 pack, the version numbers reported in the registry don't reflect this....

    I suspect I have some easter-break work coming up - like the replacement of the exchange box. It's a critical system for us (as it is for many!) and not having it protected or filtered is one thing but having it mis-reporting the software it has on it is someting else.....

    Thanks anyway!

  4. #4

    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    1
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Is the 1050 event resolved?
    How?

    We have this problem too in Exchange 2010

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Outlook Exchange client with EMBC Exchange server
    By mavhc in forum East Midlands Broadband Consortium (EMBC)
    Replies: 0
    Last Post: 3rd February 2009, 01:46 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 12th September 2008, 09:34 AM
  3. PureMessage Alerts
    By atfnet in forum How do you do....it?
    Replies: 3
    Last Post: 30th April 2008, 11:14 AM
  4. PureMessage for Microsoft Exchange
    By kevin_lane in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: 30th April 2008, 11:11 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •