+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Windows Thread, Software install error - Help mind's gone blank in Technical; I'm trying to install VMWare Server on a Windows 2003 Server. Both versions 1.05 and version 2 fail to install. ...
  1. #1

    tmcd35's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    5,868
    Thank Post
    878
    Thanked 954 Times in 786 Posts
    Blog Entries
    9
    Rep Power
    338

    Software install error - Help mind's gone blank

    I'm trying to install VMWare Server on a Windows 2003 Server. Both versions 1.05 and version 2 fail to install. Looks like a software installation policy set by my predecessor and my brain just won't kick into gear and find the damn setting thats blocking the install!

    Anyone got any ideas, tips, pointers to where and what I should be looking at/for

    Cheers

    Terry.

  2. #2

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,232
    Thank Post
    894
    Thanked 1,780 Times in 1,534 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    462
    It's a bug i had the same thing myself on a clean isntal i did the following:

    Click Start -> Control Panel
    Open Administrative Tools
    Open Local Security Settings
    Click Software Restriction Policies
    If no software restrictions are defined, right click the Software Restriction Policies node and select New Software Restriction Policy
    Double click Enforcement
    Select "All users except local administrators"
    Click OK
    Reboot the machine

    It fixed it for me

    Z

  3. #3

    tmcd35's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    5,868
    Thank Post
    878
    Thanked 954 Times in 786 Posts
    Blog Entries
    9
    Rep Power
    338
    Thank you, I'll give it a go!

  4. #4

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,232
    Thank Post
    894
    Thanked 1,780 Times in 1,534 Posts
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    462
    if it works please send a thanks

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Profiles Webpart install error
    By Sylv3r in forum MIS Systems
    Replies: 2
    Last Post: 9th October 2008, 08:34 PM
  2. Vmware server install error
    By stu in forum *nix
    Replies: 5
    Last Post: 21st May 2008, 12:16 PM
  3. Invalid drive Error during Install
    By Andie in forum Windows
    Replies: 14
    Last Post: 19th January 2008, 11:21 AM
  4. SIMS Install Error
    By danIT in forum MIS Systems
    Replies: 4
    Last Post: 7th December 2007, 04:23 PM
  5. Shockwave Install Error
    By DaveP in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 22nd January 2007, 11:05 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •