+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Windows Thread, Exchange 2003 problem in Technical; Got a problem with Exchange 2003 (on server 2003) Normally type in https://www.sitename.org.uk/exchange and that redirects https://www.sitename.org.uk/exchweb/...hange&reason=0 But its not ...
  1. #1
    pooley's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    S Wales
    Posts
    1,141
    Thank Post
    80
    Thanked 120 Times in 101 Posts
    Rep Power
    67

    Exchange 2003 problem

    Got a problem with Exchange 2003 (on server 2003)

    Normally type in https://www.sitename.org.uk/exchange and that redirects https://www.sitename.org.uk/exchweb/...hange&reason=0

    But its not redirecting to the Forms front end.

    Any ideas??

    Last edited by pooley; 9th October 2008 at 03:36 PM.

  2. #2

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    9,262
    Thank Post
    242
    Thanked 1,572 Times in 1,252 Posts
    Rep Power
    340
    How were you redirecting it before?

  3. #3
    pooley's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    S Wales
    Posts
    1,141
    Thank Post
    80
    Thanked 120 Times in 101 Posts
    Rep Power
    67
    It wasn't somthing I did, the url is to my exchange server https://www.sitename.org.uk/exchange and this would then become the https://www.sitename.org.uk/exchweb/...hange&reason=0 this has allways been an automatic thing that happens (on all exchange server ?) but its stopped
    Last edited by pooley; 9th October 2008 at 03:37 PM.

  4. #4
    pooley's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    S Wales
    Posts
    1,141
    Thank Post
    80
    Thanked 120 Times in 101 Posts
    Rep Power
    67
    Reset the virtual directories and all is well again

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. exchange 2003 DNS/AD Problem
    By ranj in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: 24th April 2008, 10:43 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 24th April 2008, 10:31 PM
  3. Exchange 2003 SMTP Problem
    By astral_traveller in forum Windows
    Replies: 26
    Last Post: 23rd November 2007, 12:07 PM
  4. Exchange 2003 - Authentication problem
    By pooley in forum Wireless Networks
    Replies: 5
    Last Post: 20th July 2006, 05:44 PM
  5. Exchange 2003 web access problem
    By Rozzer in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: 18th January 2006, 10:09 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •