+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Windows Thread, Why wont my GPO apply in Technical; please help I cant get a gpo to apply - the gp results wizard says it is not being applied ...
  1. #1
    Mr_M_Cox's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Portsmouth
    Posts
    155
    Thank Post
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Why wont my GPO apply

    please help I cant get a gpo to apply - the gp results wizard says it is not being applied becuase it is empty but it isnt. when the user logs on through terminal services the policies are not active.

    as you can see from the uploaded screen dump I have got the remote test user in the remote users OU with the polict applied and enforced on that OU

    any ideas
    Thanks
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Diello's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Kent, England
    Posts
    1,063
    Thank Post
    112
    Thanked 228 Times in 128 Posts
    Rep Power
    74
    What does gpresult return on the client?

  3. #3

    Hightower's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Cloud 9
    Posts
    4,920
    Thank Post
    494
    Thanked 690 Times in 444 Posts
    Rep Power
    241
    You got loopback enabled?

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. GPO does not apply on one model of computer
    By netadmin in forum Windows
    Replies: 14
    Last Post: 15th April 2010, 07:45 PM
  2. Replies: 19
    Last Post: 30th April 2008, 12:32 AM
  3. Replies: 8
    Last Post: 9th October 2006, 10:11 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 8th September 2006, 07:49 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •