+ Post New Thread
Results 1 to 5 of 5
Windows Thread, OWA with domain name?! in Technical; We've been using an embc provided external IP to direct users through ISA for OWA and it works fine, however ...
  1. #1

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Nottingham
    Posts
    116
    Thank Post
    7
    Thanked 23 Times in 14 Posts
    Rep Power
    17

    OWA with domain name?!

    We've been using an embc provided external IP to direct users through ISA for OWA and it works fine, however we've just assigned a sub domain to the IP again via embc basically email.schoolname.notts.sch.uk, and now it wont let you log on, IP still works.. name version wont.

    Basically looks like its not catching the web listener in ISA, ran out of ideas to why.

    anybody had any experience of this?

  2. #2

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Nottingham
    Posts
    116
    Thank Post
    7
    Thanked 23 Times in 14 Posts
    Rep Power
    17
    Fixed my own problem!

    Close please!

  3. #3

    FN-GM's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    15,781
    Thank Post
    865
    Thanked 1,665 Times in 1,450 Posts
    Blog Entries
    11
    Rep Power
    442
    how did you fix it?

  4. #4

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Nottingham
    Posts
    116
    Thank Post
    7
    Thanked 23 Times in 14 Posts
    Rep Power
    17
    needed to put /exchange on the end of the address

    the old links to the IP version linked straight to..

    https://xx.xx.xx.xx/CookieAuth.dll?GetLogon?curl=Z2Fexchange&reason=0&formdir=1


  5. #5
    tarquel's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Powys, Mid-Wales, UK
    Posts
    1,740
    Thank Post
    13
    Thanked 44 Times in 34 Posts
    Rep Power
    29
    Closing thread.

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. OWA down
    By Ryan in forum Windows
    Replies: 19
    Last Post: 7th March 2008, 02:27 PM
  2. Exchange OWA
    By clarky2k3 in forum Windows
    Replies: 17
    Last Post: 27th November 2007, 09:34 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 10th April 2007, 08:40 AM
  4. OWA problem!!! help!
    By kevin in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: 31st March 2007, 07:19 PM
  5. 1 Domain + 1 domain + syncronised users = possible?
    By tarquel in forum Wireless Networks
    Replies: 52
    Last Post: 30th October 2006, 02:08 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •