+ Post New Thread
Results 1 to 4 of 4
Windows Thread, Shockwave 11 msi and Multimedia Science School v2 in Technical; When I push out shockwave via an msi on AD it has to load whenever you open a moving image ...
  1. #1
    grahamd22's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Wallington, Surrey
    Posts
    69
    Thank Post
    11
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Question Shockwave 11 msi and Multimedia Science School v2

    When I push out shockwave via an msi on AD it has to load whenever you open a moving image in multimedia science school v2 and then fails but when you go to the adobe website and install it everything works fine
    I'm assuming some registry file must get replaced but the msi doesn't do the same ??? Annoying

  2. #2

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    9,262
    Thank Post
    242
    Thanked 1,571 Times in 1,251 Posts
    Rep Power
    340
    Have you tried deploying the latest MSI? It may solve the problem.

  3. #3
    grahamd22's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Wallington, Surrey
    Posts
    69
    Thank Post
    11
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    I've just recieved the url from adobe today !! I'm wondering whether to create a package in Ranger to try and solve the issue, but its a tad messy when an msi shoud work.

  4. #4

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    9,262
    Thank Post
    242
    Thanked 1,571 Times in 1,251 Posts
    Rep Power
    340
    Well try the new MSI first. Don't create yourself unecessary work

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Multimedia Science School 11-16 V2.0
    By ChrisH in forum Educational Software
    Replies: 20
    Last Post: 5th May 2009, 09:57 PM
  2. Shockwave 11 msi
    By cookie_monster in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 26th August 2008, 04:58 PM
  3. IE7 + Shockwave +XP
    By elsiegee40 in forum Windows
    Replies: 11
    Last Post: 22nd April 2008, 10:00 AM
  4. AQA e-Science How Science Works Plug-In
    By enjay in forum Educational Software
    Replies: 0
    Last Post: 10th October 2007, 08:01 AM
  5. Multimedia Science School v1 Network Install
    By Ric_ in forum Educational Software
    Replies: 2
    Last Post: 13th June 2006, 10:39 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •