+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2
Windows Thread, Guid Troubles in Technical; I'm having some trouble with a pair of machines that have the same guid, they are old dell latitude d610's. ...
  1. #1
    Simon_Gibbs's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    England
    Posts
    46
    Thank Post
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Guid Troubles

    I'm having some trouble with a pair of machines that have the same guid, they are old dell latitude d610's. I've got a couple of utilities, if I use randguid or uuid I get the following error -


    error number =30000081
    it is pnp function error !
    function number = 0
    command number = 0
    error happan in subroutine #0
    error description :
    pnp functions return code : 0x81, unknow, or invalid, function number passed.


    Has anyone come across this before? been using both utilities for years with no problem.

  2. #2
    Simon_Gibbs's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    England
    Posts
    46
    Thank Post
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Sorry to bump my own thread, but just wondering, maybe if people missed it.. I still can't get this working, so anyone with any ideas?



SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. RIS GUID Problems
    By paul in forum Wireless Networks
    Replies: 20
    Last Post: 26th February 2010, 03:40 PM
  2. Replies: 9
    Last Post: 23rd November 2007, 05:31 PM
  3. Acer Ferrari F-19 - DVI Troubles
    By Zoom7000 in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 21st February 2007, 10:23 AM
  4. DC Troubles, Issues, Demoting etc
    By steelrazor in forum Wireless Networks
    Replies: 3
    Last Post: 11th October 2006, 12:17 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •