+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
Windows Thread, AD Mystery in Technical; Have you tried specifically setting the policy to disabled? Just to rule out the client caching and not overwriting the ...
  1. #16

    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    223
    Thank Post
    6
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    29

    Re: AD Mystery

    Have you tried specifically setting the policy to disabled? Just to rule out the client caching and not overwriting the older setting or somthing silly like that? Failing that i think i'd be tempted to scrap it and start again as you say.
    :?

  2. #17
    alan-d's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Sutton Coldfield
    Posts
    2,400
    Thank Post
    353
    Thanked 254 Times in 185 Posts
    Rep Power
    74

    Re: AD Mystery

    Yep - tried that as well as a load of other suggestions from here and other forums etc.

    2 Days trying to figure it out - It's now got to the point where starting again is the only sensible option as far as time spent goes.

    Mind you - if it happens again - at least I'll know it's something I did and not a glitch somewhere

  3. #18

    plexer's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Norfolk
    Posts
    12,966
    Thank Post
    587
    Thanked 1,494 Times in 1,340 Posts
    Rep Power
    397

    Re: AD Mystery

    Have to say I just modelled this on my test OU with the remove properties from my computer option enabled and it was ok.

    Ben

  4. #19

    Gatt's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6,539
    Thank Post
    830
    Thanked 609 Times in 412 Posts
    Rep Power
    432

    Re: AD Mystery

    Quote Originally Posted by alan-d
    lol - I think I'm turning into a Teletubby

    Server 2003 and Win XP SP2.

    It's definately something to do with that particular GPO - I just replace it with a new one - changed the one setting, updated and logged in as the test user - it worked fine.

    Looks like it' back to step one

    Wibble!!!!!
    Have you upgraded Win2k3 to SP1?? Cos I had a few problems with GPO not going across to Service Pack 2 Clients till Win2k3 had SP1 installed

  5. #20
    alan-d's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Sutton Coldfield
    Posts
    2,400
    Thank Post
    353
    Thanked 254 Times in 185 Posts
    Rep Power
    74

    Re: AD Mystery

    Yep we have SP1 installed.

    It has to be the GPO itself and those particular settings as all other settings work fine if changed.

SHARE:
+ Post New Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Mystery Diagnosis
    By bambroso in forum Windows
    Replies: 12
    Last Post: 2nd December 2007, 11:36 PM
  2. Keyboard mystery
    By pinemarten in forum General Chat
    Replies: 3
    Last Post: 15th March 2007, 11:51 PM
  3. Screen of Mystery
    By acb_ in forum Windows
    Replies: 10
    Last Post: 1st December 2006, 11:50 PM
  4. AOL mystery doing my brain in.
    By Jake in forum How do you do....it?
    Replies: 4
    Last Post: 24th January 2006, 01:20 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •