+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
Windows Thread, Firefox and support.microsoft.com in Technical; Is anyone else just getting a blank page in Firefox when trying to go to anything in the support.microsoft.com domain? ...
  1. #1

    TechMonkey's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    South East
    Posts
    3,237
    Thank Post
    218
    Thanked 387 Times in 288 Posts
    Rep Power
    158

    Question Firefox and support.microsoft.com

    Is anyone else just getting a blank page in Firefox when trying to go to anything in the support.microsoft.com domain? IE is fine just firefox. Look at the source and it is just blank. No error message, no page cannot be found, just blank!

    I think it is a ploy personally. Or a personal attack by Steve against me. Damn him.

  2. #2

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    22
    Thank Post
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Rep Power
    15
    OK for me on 3.0b5

  3. #3
    bizzel's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Cambridge
    Posts
    654
    Thank Post
    102
    Thanked 204 Times in 72 Posts
    Rep Power
    50
    Quote Originally Posted by TechMonkey View Post
    I think it is a ploy personally. Or a personal attack by Steve against me. Damn him.
    Woah! You'll get a chair heading your way if you're not careful! :P

  4. #4
    Gerry's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    North Wales
    Posts
    431
    Thank Post
    60
    Thanked 38 Times in 35 Posts
    Rep Power
    23
    I'm having same problem at work through a proxy (FF & IE), but when I go home it's fine. Looks like MS may have pooched something.

  5. #5


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,657
    Thank Post
    350
    Thanked 789 Times in 710 Posts
    Rep Power
    344
    No problem here via Proxy using Firefox2.

  6. #6
    Unvalidated User PatBoland's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    37
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yep! Firefox blank page and IE7 no problem.
    (Also recently getting Acrobat 8 problems - error when opening in browser Firefox and IE7?)

  7. #7
    bmdixon's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Birmingham
    Posts
    252
    Thank Post
    40
    Thanked 57 Times in 38 Posts
    Rep Power
    22
    works fine here... firefox 2.0.0.14

  8. #8
    ahuxham's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,122
    Thank Post
    76
    Thanked 138 Times in 109 Posts
    Rep Power
    30
    Working in IE, Safari. Not Firefox. =D

  9. #9

    TechMonkey's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    South East
    Posts
    3,237
    Thank Post
    218
    Thanked 387 Times in 288 Posts
    Rep Power
    158
    Cheers all. Looks like something is up in some way and combination. I feel less got at.

    Well except for the chair that flew my way.

  10. #10

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Utrecht
    Posts
    4
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Exclamation Firefox and IE7 blank page

    When I go to Microsoft Help and Support (or all the pages there) I get a blank page in firefox 2 and in IE 7 I get the "I cannot display this page". When I go to exactly the same page in Opera, the page displays. All the 3 browsers on my laptop use the same company forward proxy server. What is going on? Some weeks ago this problem did not occur. Nothing there in logfiles...........

  11. #11

    SYNACK's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    10,707
    Thank Post
    829
    Thanked 2,571 Times in 2,188 Posts
    Blog Entries
    9
    Rep Power
    731
    Quote Originally Posted by bmdixon View Post
    works fine here... firefox 2.0.0.14
    Same here, fine in the latest FF

  12. #12


    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    8,202
    Thank Post
    442
    Thanked 1,032 Times in 812 Posts
    Rep Power
    338
    blank pages in FF 2.0.0.14
    works fine in konqeror
    strange.
    I blame microsoft - there a software company after all, not a web design firm.

  13. #13

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Utrecht
    Posts
    4
    Thank Post
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Firefox 2.0.0.14 and IE7 do not work

    Firefox 2.0.0.14 and IE7 do not work here with me. Only Opera does.

  14. #14
    Ryan's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Scotland
    Posts
    537
    Thank Post
    12
    Thanked 16 Times in 15 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    28
    Fine here on Firefox 2.0.0.14 through ISA 2006. Looks like they've updated it ...

  15. #15

    Geoff's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Fylde, Lancs, UK.
    Posts
    11,800
    Thank Post
    110
    Thanked 582 Times in 503 Posts
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    223
    Not working here, Firefox 2.0.0.13 on Linux Mint.

SHARE:
+ Post New Thread
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Firefox instead of IE
    By DevilsAdvocate in forum Windows
    Replies: 14
    Last Post: 8th December 2007, 12:45 PM
  2. Microsoft tech support...Thank you
    By Dos_Box in forum General Chat
    Replies: 10
    Last Post: 23rd April 2007, 04:45 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •