+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Windows Thread, Exchange 2003 and Vista problems in Technical; Dear All Last week I finally managed to do the service pack 2 upgrade on our exchange server, I mainly ...
  1. #1
    ranj's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Birmingham
    Posts
    730
    Thank Post
    98
    Thanked 42 Times in 32 Posts
    Rep Power
    25

    Exchange 2003 and Vista problems

    Dear All

    Last week I finally managed to do the service pack 2 upgrade on our exchange server, I mainly did this to resolve a few issues.

    One issue in particular was Vista users logging on to OWA where receiving a red cross when trying to send a new email. This was an issue with vista and exchange 2003 and the hot fix list said that upgrading to sp2 would resolve this problem.

    Good news, it did resolve this one problem and many others. Since the sp2 upgrade, OWA seems to load a lot of faster as well.

    But now we seem to have a new problem which is when Vista users click on the send button to send an email, internet explorer just freezes and then closes down. We have tried this on about 6 different vista machines and every time we receive the same problem.

    I have had a look into the issue and it says sometimes we have to load the new security settings for MIME which can be found in OWA under the options menu, but we have tried this on all the 6 machines but still have the same problem.

    Has anyone else seen this problem?

    Thanks

  2. #2


    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Northamptonshire
    Posts
    4,687
    Thank Post
    352
    Thanked 794 Times in 714 Posts
    Rep Power
    346
    Have a look at this.

  3. #3

    Michael's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Birmingham
    Posts
    9,262
    Thank Post
    242
    Thanked 1,568 Times in 1,250 Posts
    Rep Power
    340
    This explains this problem too

    It seems when Microsoft try to improve security, they even break their own applications in the process

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 20th February 2007, 09:42 PM
  2. Exchange 2003 Account Creation Problems
    By paul in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: 22nd November 2006, 03:17 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 27th May 2006, 02:48 PM
  4. Exchange 2003 Authentication Problems
    By paul in forum Windows
    Replies: 13
    Last Post: 24th May 2006, 06:23 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 2nd February 2006, 10:49 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •