+ Post New Thread
Results 1 to 3 of 3
Windows Thread, OWA - trouble shooting in Technical; Dear All Our LEA is supplying all schools, who want to buy into it, a Sharepoint portal with OWA. The ...
  1. #1

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    19
    Thank Post
    25
    Thanked 7 Times in 2 Posts
    Rep Power
    17

    OWA - trouble shooting

    Dear All

    Our LEA is supplying all schools, who want to buy into it, a Sharepoint portal with OWA. The problem is that when our students log on there are all sorts of problems with the web pages freezing, cookie errors, attachments not opening etc. In fact, it is virtually unuseable.

    The tech team from the LEA came in and witnessed the problems, plugged their laptop into our network and concluded that their laptop was ok so it was a local problem that needed to be trouble-shooted by our tech team.

    Can anybody please suggest how I best get the on site Tech team to systematically check these problems? At present, people are voting with their feet and not using the system, yet we would like to use OWA in our teaching.

    Thanks

    P

  2. #2
    apearce's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Birmingham
    Posts
    413
    Thank Post
    34
    Thanked 175 Times in 110 Posts
    Rep Power
    43
    if your using IE7 - try and open IE7 in no addin mode which you can locate in Programs - Accessories - System tools.

  3. Thanks to apearce from:

    papakura (20th February 2008)

  4. #3
    apearce's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Birmingham
    Posts
    413
    Thank Post
    34
    Thanked 175 Times in 110 Posts
    Rep Power
    43
    also try a pc that is not on your domain but with in your network.

  5. Thanks to apearce from:

    papakura (20th February 2008)

SHARE:
+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Triple Trouble
    By Gatt in forum General Chat
    Replies: 12
    Last Post: 7th March 2008, 10:08 AM
  2. Replies: 30
    Last Post: 14th December 2007, 11:04 PM
  3. In trouble ?
    By blackcat in forum General Chat
    Replies: 9
    Last Post: 14th December 2007, 11:11 AM
  4. RIS Image trouble
    By ChrisH in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: 2nd December 2005, 04:52 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •